2777
2789
عنوان

فسقلی های هر کدومتون چند هفتگی دنیا اومدن🙃😌

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 19 پست
یعنی میشه اب پاره شد ؟؟؟؟ وای ب نظرم سخته ن ؟ منم از زایمان زود رس میترسم . چون خیلی کارامونک هنوز ن ...

استرس باعث درد زودرسم شده بود من یکم محیط اطرافم پر تنش بود اون دردی ک میگن شروعشه رو از ۶ ماهگی داشتم 

ن کیسه ابم پاره نشد دردام دیگه در حدی شد ک زایمان کردم وگرنه چندماه من تو درد بودم بچه پایین پایین بود نمیتونستم دو قدم راه برم استراحت مطلق بودم حتی دسشویی اگه فرنگی نمیرفتم دردم شروع میشد 

من ۳۹ هفته سزارین شدم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهوع خین زایمان ؟؟؟😱این عادیه؟؟؟وای من از تهوع متنفرم

نه برای همون دکتر نگه داشت منو خدارو شکر دکترم همون شب شیفت بود و بالا سرم بود،بعدم راحت زایمان کردم آمپول فشارو زدن بهم طبیعی بودم درد داشت ها ولی وقتی دخترم به دنیا اومد تمام دردارو کشید بیرون با خودش

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
آمپول فشار. و توی سرم میزنم درسته ؟شنیدم سخته و درد داره .میشه بگی آمپول فشار چ بلایی سر آدم میاره؟

اره توی سرم میزنن و بعد یه دستگاهی رو به لوله سرم وصل میکنن که خیلی کم وارد خون بشه

خیلی خیلی زایمان با امپول فشار سخته و درد داره ببین مثلا نمیفهمی درد اصلیت کی شروع میشه بعد که دهانه رحمت یکم باز بشه یه امپولی بهت میزنن که دردای کاذب امپول فشار از بین بره که باعث خواب الودگی میشه توی فاصله ای که دردت کم میشه تا انقباض بعدی کاملا از خواب بیهوش میشی من دوساعت اخر زایمانم اینجوری بودم دو دقیقه شده بود فاصله دردام به محض تموم شدنش میخوابیدم اصلا نمیتونستم سرحال وایسم قندم شدید افت کرده بود 

شرمنده اینقدر بد تعریف کردم میخوام که تا مجبور نشدی امپول فشار رو نذاری برات استفاده کنن از هفته 38 شروع کن به پیاده روی و رابطه جنسی دهانه رحم به صورت طبیعی و بهتر باز میشه الان پیاده روی نداشته باش چون زایمان اولته امکان زایمان زودتر از 38 هفته وجود داره اما کارای خونتو طبق معمول انجام بده فعالیت کمی داشته باش. اما تز 38 هفته پیاده روی سریع و حتما رابطه هم داشته باشید دخول کامل انجام ندید که کیسه پاره بشه دکترم میگفت به باز شدن دهانه رحم کمک زیادی میکنه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"