2777
2789
عنوان

هنوز شماها تو رخت خوابید ولی من همه کارام رو کردم دلتون بسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 68 پست
بچه ها بنظرتون عجیب نیس ساعت نه و نیم برای من صبح زوده😆زنگ میزنم شوهرم میگه عزیزم چرا زود بیدار شدی

چه شوهر خوبی داری

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاروبرقی خوب تو آپارتمان ما هم صدا واحد پایین درمیاد اما ظرف چرا؟

پمپمو ن روشن میشه صدا میده طبقه اولیه یه خانم مسنِ اذیت میشه ما طبقه ۶ هستیم🤦‍♀️😢

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

دیشب تموم کارایی که میگی رو انجام دادم که صبح ببشتر بخوابم شوهرم ساعت 6 و نیم بیدارم کرد بچه هامم بیدار شدن حسرت خواااااب به دلم موند😄

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

خسته نباشی منم ساعت ۶ بیدار شدم و الان سرکارم

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

الان میگم مدالتو بیارن 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
پمپمو ن روشن میشه صدا میده طبقه اولیه یه خانم مسنِ اذیت میشه ما طبقه ۶ هستیم🤦‍♀️😢

اینطوری خیلی سخته که.من پسرم آخر شبا میخابه من تازه ظرف میشورم و کارای ابنطوری انجام میدم

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

من بیخوابی زد ب سرم رفتم حس مینیمالیستیم رو سر اتاق دخترم خالی کردم

تا مدرسه ست کلی آت آشغال ازش دور ریختم 😁😁😁😁

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

اینطوری خیلی سخته که.من پسرم آخر شبا میخابه من تازه ظرف میشورم و کارای ابنطوری انجام میدم

آره بخدا خیلی سخته الان یه هفته است افتادم تو جون شوهرم میگم ترخدا بریم شهرستان از تهران دیگه متنفرم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بچه ها بنظرتون عجیب نیس ساعت نه و نیم برای من صبح زوده😆زنگ میزنم شوهرم میگه عزیزم چرا زود بیدار شدی

نه من بچه نداشتم هیچ وقت زودتر از 11 بیدار نمیشدم امروز پنج صبح بیدار شدم دلم تنگه تا ظهر خوابیدنه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
2810