2777
2789
خیانت از ذات کثیف کسی میاد لطفا بیخودی توجیحش نکنین.شوهرش سگ هم باشه طلاق بگیره حق نداره کثافت کاری ...

اره متاسفانه ازماست که برماست تامیشنویم یه مردخیانت کرده میگیم زن زشته زن بده زن کم میزاره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ عجب یکی همه جانبه قضاوت کرد

اره عزیزم.مردم ماعادت دارن قضاوت کنن.تمام سال میگندحسین حسین ولی یادشون میره پیامبرخدامیکه دیده رونادیده بگیرقضاوت میکنن دل میشکونن.یادشون رفته خدامیکه تامن هستم شما چرا تهمت میزنید

الان یه تایپکتوخوندم.لعنت به شوهرت بیاد که باعث شده تووابسته کس دیگه ای شی

خدایا این چ منطقیه 

الان همین‌کارو اگه ی آقا میکرد هزار تا توهین بهش می‌کردید ولی چون خانوم کرده مردش کم گزاشته؟ 

توروخدا دس از این جن ده بازیا بردارید

شُکر که بدتر از این نشد 😄
خدایا این چ منطقیه الان همین‌کارو اگه ی آقا میکرد هزار تا توهین بهش می‌کردید ولی چون خانوم کرده مردش ...

عزیزم ورست صحبت کن توشخصیت یه خانم این طرز صحبت هست؟شمامنومیشناسید انقدر راحت قضاوت میکنید جمع میبندید خانمم ؟زشت عزیزم .کاراین خانم هرچقدر زشت باشه به خودش مربوط وخداش.ولی این تهمت واین کلمه زشت شما حق الناس که ازمن گردن شما .

اره عزیزم.مردم ماعادت دارن قضاوت کنن.تمام سال میگندحسین حسین ولی یادشون میره پیامبرخدامیکه دیده رونا ...

اگر شوهرشما این کار رو باهات بکنه اونوقت هم میگی پیامبر خدا میگه دیده رو نادیده بگیر؟ یا الان فاز روشنفکری برداشتی؟

چرا راهنمایی اشتباه میکنی  این خانم احتمالا بچه هم داره آخر این رابطه ها تباهی و بی آبروییه 

ایشون متاهله و دنبال آقایون بعدشم که محلش نمی‌گذارن براشون متن های جانگداز می‌فرسته ی نگاه به تیتر ت ...

عه🙄🤦🏼‍♀️

🧡وقتی ک یاد میگیری احساسات خودت رو کنترل کنی؛یعنی ب قوی ترین نسخه خودت تبدیل شدی.... 

2810