2777
2789
عنوان

بنظرتون خونه اپارتمانی یا ویلایی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 47 پست
فعلا اپارتمانی رو بگیرید چون قیمت ها داره میره بالا بعد که گرفتین پول جمع کنید برا تبدیل اپارتمانی ب ...

بله واقعا من زندگی اپارتمانی رو هم دوس دارم ، همچنین میخام از اجاره خلاص بشم همه متلک میگن که پول ندارین خونه بخرین

همش تو مخمه ب شوهرم گفتم فعلا اپارتمانی و بخریم بعدا پول جمع میکنیم باز ویلایی میخریم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

اتفاقا خونه ویلایی قدیمی ارزون تر از اپارتمانه ، خونه ای که قابل زندگی باشه و تر تمیز باشه منظورمه 

میتونید یه دستی به سر و روش بکشید اسایشتونم توش بیشتره بعدا هم پول دستتون اومد بکوبینش با سود بفروشید 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آپارتمان انتخاب نیست اجبار .ویلایی هرکسی توان خرید ندارع .مگر قدیمی و پایین شهر

بله واقعا درست میگی عزیزم اپارتمان هم بد نیس اگ همسایه ها خوب باشن

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

چند روز پیش پسرم میگفت کاش ی خونه داشتیم حیاط داشت تو حیاطش به همه گربه ها غذا می‌دادیم گفتم خدایا این آرزوشو برآورده کن چون اگه خونمون حیاط داشته باشه و پول داشته باشیم به همه گربه ها غذا بدیم یعنی خیلی پولداریم      با دلای پاکتون دعا کنید پسرم به آرزوش برسه 

من کلا اپارتمان رو ترجیح میدم. تو تهران به جز مناطق اعیان نشینش،خونه های ویلایی اکثرا قدیمی و داغون هستن که بعنوان خونه کلنگی میشناسنشون. اون خونه ها نه تمیزی داره، نه زیرساختش درسته، نه زیبایی داره نه امنیت. من که متنفرم از همچین خونه هایی. وقتی هم که اطرافش پر از امارتمان باشه و از همه جا به خونه مشرف باشه دیگه آدم اصلا احساس راحتی نداره. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اولا تبریک میگم خبر خونه دار شدن هرکس و میشنوم بشدت خوشحال میشم والا من ویلایی بازسازی کنید به مرورت ...

خیلی ممنونم عزیزدلم از تبریکت

بخدا منم هی دعا میکنم خدا همه مستاجرا رو صاحبخونه کنه

چون خودم کشیدم

کاش فقط پولمون جور باشه تا بعد عید🥲

بله واقعا سقف بالا سر که مال ادم باشه فرق نمیکنه

واسه راحتی مسلما خونه ویلایی بهتره ولی امنیت آپارتمانی بیشتره من خودم ویلایی رو میپسندم

اره منم ویلایی خیلی دوس دارم خودتی و خودت

بله واقعا درست میگی عزیزم اپارتمان هم بد نیس اگ همسایه ها خوب باشن

منم آپارتمان هستیم چون منطقه خوبی هست راضی هستیم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
پولت جور شد خونه رو بخر بعد جمع کن به فکر باش به ویلایی تیدیل کنی

واقعا خیلی ممنونم عزیزم بابت راهنماییت خودمم میخام زود خونه دار بشم واقعا اجاره ها بالاست ی بچه کوچیک هم داریم

چند روز پیش پسرم میگفت کاش ی خونه داشتیم حیاط داشت تو حیاطش به همه گربه ها غذا می‌دادیم گفتم خدایا ا ...

اخی😍 ان شاءالله که یه حیاط ویلایی بزرگ بخرین 

ما شهرستان یه خونه ویلایی داریم 

خونه ویلایی یه چیز دیگه اس میرم اونجا دیگه دلم نمیخواد برگردم تو آپارتمان زندگی کنم

بنظرم با این اوضاع اقتصادی نمی ارزه یه دفعه دیدی پولت از ارزش افتاداول آپارتمانی بخر بعد جمع کن ویلا ...

بله خیلی ممنون عزیزم واقعا فکر خوبیه اجاره ها رو خیلی گرون کردن از اجاره بهتره

2810