2777
2789

نمیدونم وضع مالیشون چجوریه شاید واقعا توان خریدشو ندارن 

ولی من خونواده شوهرم داشتن واسه دخترشون مرتب میخریدن ولی واسه من نمیخریدن خیلی من ناراحت میشدم چون غریب هم‌بودمو‌مردمشون مدام میپرسیدن 

ولی گذشت خدا کمکمون کرد ما دستمون ب دهنمون رسید و  دخترشونو‌انداخت تو‌ی خونواده هیچی نده تر از خودشون حالا میان بی شرمانه راجع بهش جلو من درد دل میکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نکنه به خاطر تایپیک اون خانومه که النگو طلا خریده اینطور مییگی هرکی یه وضع مالی داره بعضی خانواده های شوهر هم اهل خرج کردن برای عروس نیستن مثل من 

الان 15 ساله ازدواج کردم برای همه سوغاتی میارن شوهرمو و بچه هام ولی من نه خوب یه خوبی داره که منم براشون دیگه قدمی بر نمیدارم وخودشونم میدونن فدای یه تار موت خداروشکر نونت دست اونا نیس ولی به شوهرت برسون که رسم دارین سرویس برای عروسی بگیرن

برای طلا گرفتن منتظر کسی نباش حتی شوهرت خودت کار کن برا خودت بخر 

الان طلا گرمی 4600 هست یه تیکه طلا حداقل 10 تومن میشع مردم تو زندگی خودشون موندن چه برسه به طلا البته بعضیا اونیم که وضعش خداروشکر خوبه که هیچی

خانواده همسر منم چیزی نخریدن

همه خرج و مخارج هم با همسرم بود

فقط واسه عروسی مادر شوهرم یه انگشترهدیه دادن

ببین عزیزم اینکه چقدر بهت هدیه میدن زیاد مهم نیست ،مهمه اینه که چطور باهات رفتار میکنن،تو زندگیت دخالت نکنن

و در آخر معمولا پسرهایی که خانواده بهشون کمک نمیکنه خیلی بیشتر برای خوشحالی خانمشون تلاش میکنن

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق
نمیدونم وضع مالیشون چجوریه شاید واقعا توان خریدشو ندارن ولی من خونواده شوهرم داشتن واسه دخترشون مرتب ...

راستی ربطی ب این ک خودتو بالا ببری یا پایین بیاری نداره 

من تو شهر اینا زبون زد بودم 

شاغل ی جای خوب ک اینا تو خواباشونم نمیبینن همچین موقعیت اجتماعی ای رو 

ورزشکار 

کتابخون 

هنرمند 

اشپزیم عالی 

کلا مامان من واسه تربیتم همه کار کرد و هر چیزی ک حس کرد لازمه ی زن تو جامعه امروزی باشه رو روو من پیاده کرد 

همه اینا باعث شده بود از حسادت بهم چنین رفتارایی کنن اوایل فک میکردم من جایی کاری کردم ک باعثش شده بعدا ک همه دوست و اشناها گفتن حسادت میکنن باورم شد 

هچی نخریدن تا حالا هچییی اینجا میگم همه مخان منو بخورن دعوا دارن

اگه واقعا هیچ مناسبتی نخریدن چه یلدا کادو سر عقد و...خب واقعا دارم کم کاری می‌کنن حالا سرویس هم نه ولی در حد یه النگو یا پلاک زنجیر باید می‌گرفتن

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اره

اگه از طرف خودشون قول دادن و مقدار تعیین کردید ازشون بخواید،اگرم گفتن پسرمون میخره که صبر کن دستش باز بشه

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩