2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ب دخترم میدم

وقتی رفتم دکتر گفتم ناراحتم اط خوردنش گقت نخوردنش کلی عواررض بدتری داره

از وقتی میخوره عاااااالی شده عالی ها

املاهاش عالی درسش عالی معلمش خیلی راضیه ازش 

دستخطش عالی شده تند تند مینویسه 

اگر دکتر تجویز کرده بخور

من نخوردم اما سالها پیش به دلایلی دوستی داشتم که میخورد. این قرص اساسا برای بچه های هایپراکتیو ساخته شده تا تمرکز اونها را بالا ببره و کمی آروم بشن اما توی بزرگسال ها نتیجه عکس داره با اینکه به صورت مقطعی تمرکز را بالا میبره اما باعث هایپر شدن میشه. معتادها ازش استفاده میکنن. اعتیاد آوره و آسیب های جدی به مغز مخصوصا بخش حافظه میزنه. در دراز مدت باعث ایجاد لرزش اعضای بدن و عدم کنترل حرکتی میشه. من از روزی یکی دیدم میخورن تا روزی ی بسته. 

اما به شدت توصیه میکنم سمتش نرید.

من ب دخترم میدموقتی رفتم دکتر گفتم ناراحتم اط خوردنش گقت نخوردنش کلی عواررض بدتری دارهاز وقتی میخوره ...

تاثیرش دائم هست یا برای 3 ساعته؟

دکتر ریتالین خارجی نوشت گفت 1/4 رو بهش بده من هنوزشروع نکردم  فقط برای تمرکزش

تاثیرش دائم هست یا برای 3 ساعته؟دکتر ریتالین خارجی نوشت گفت 1/4 رو بهش بده من هنوزشروع نکردم فقط بر ...

تاثیر کاملش برای ۶ساعته

اولش کم باید بدی ک بدنش عادت کنه شاید با یک چهارم خیلی تاثیر نبینی من حتی با نصف هم تاثیر ندیدم وقتی یکی میدم تاثیر داره

ولی حتما بهش بده من ندادم پارسال دخترم کلاس اول را دوباره خوند

اما امسال خیلی درسش خوبه

بچت کلاس چندمه؟ نوع بیش فعالیش چیه؟

پس برای چی میگن برای تمرکز خوبه

عزیزم فقط به صورت کوتاه مدت تمرکز را بالا میبره مثلا برای درس خوندن برای امتحان اما بعدش شما دیگه هیچی از اونی که خوندی یادت نمیاد. خطرناکه عوارضش را دیدم که میگم

پس برای چی میگن برای تمرکز خوبه

بنظرم ب حرف دکتر گوش کن من گوش ندادم و دخترم کلاس اول تکرار پایه شد

بچت قرار نیست تا آخر عمر بخوره نهایتا ۲ سال یا ۳سال 

اونم من دائم نمیدم یکی صبح برای مدرسه روزهایی ک نمیره نمیدم 

عزیزم فقط به صورت کوتاه مدت تمرکز را بالا میبره مثلا برای درس خوندن برای امتحان اما بعدش شما دیگه هی ...

چرا تو دلش را خالی میکنی

من دارم ار اول مهر ب بچم میدم خیلی موفق شده کلاس اوله تمام نشانه هارو یادش میمونه پس الکی نگو یادش میره

تاثیر کاملش برای ۶ساعتهاولش کم باید بدی ک بدنش عادت کنه شاید با یک چهارم خیلی تاثیر نبینی من حتی با ...

کلاس اول هست پیش فعال نیست ولی هواس پرتی داره تمرکز نداره خیلی چیزها روفراموش میکنه چون دقت نمیکنه

درسش اگه با دقت باشه خوبه

دکترگفت 1/4 فعلا تا4 روزبهش بده بعدش 1/2 روزی بهش بده من ازعوارضش میترسم هنوزشروع نکردم

شماچه مدته بهش میدی؟

کلاس اول هست پیش فعال نیست ولی هواس پرتی داره تمرکز نداره خیلی چیزها روفراموش میکنه چون دقت نمیکنهدر ...

من از اول مهر بهش میدم 

بیش فعالی از نوع adhd هست،احتمالا 

راجع بهش ی سرچی بکن

دقیقا مثل دختر منه 

اصلا تو دادنش تردید نکن من پارسال ندادم ضربشو خوردم

ب حرف اون کاربر هم گوش نکن 

من خودم مادرم دلم نمیخاد ک ب بچم آسیب بزنم 

2810