2777
2789
عنوان

به نظرتون اگه یه زن مردو بزنه مرد نباید اونو بزنه یا باید بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 127 پست
ببین اگه بخاطر لج کردن و عصبانیت بود انقد بهم برنمیخورد

نمیشه بگی چی گفت چی شد این کارو کرد 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
سلام عزیزم خوبی ؟ببخشید داشتم دنبال نظرات پک استخدامی دکتر فرهادی میگشتم تاپیک شمارو دیدم ،راضی بودی ...

حجمش خیلی سخته باید خیلی بخونی 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نیشگون و چنگ هم بدتون میاد

😂😂 مگه پیشی طرف این کارا چیه چنگ انداختن برا چی

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
😂😂 مگه پیشی طرف این کارا چیه چنگ انداختن برا چی

دیگه زورم تا این حد می رسه ولی جرات نکردم بهش سیلی بزنم یا بزنم تو دهنش احساس میکنم اون موقع دیگه واقعا شهید میشم 

بعضیا ذاتن بلدنبعضیا به مرور زمان قلق مرد دستشون میادولی من خودم از طریق پیج فاطمه مومبینی یاد گرفتم

اونا که میگن فقط به آقاتون بگین چشم ،سرورم 

اینا شعار فک کنم

نه عزیزمن چه شعاری؟

حقیقته

یه مردی رو میشناسم از زن اولش جدا شده با یکی دیگه ازدواح کرده

من نمیگم مرده خوبه ها نه اتفاقا فوق العاده عصبی و ....

با زن اولش هنیشه جنگ و دعوا داشتن زن دومش کاری کرده مرده خیلی عوض شده

همه میگن نگاه کن قدرت زن رو.فلانی رو فیل تکونش نمیداد الان جه ادم شده

دیگه زورم تا این حد می رسه ولی جرات نکردم بهش سیلی بزنم یا بزنم تو دهنش احساس میکنم اون موقع دیگه وا ...

چرا دعوا دارین زن و شوهرید حرف بزنید با هم این کارا حرمتا را از بین میبره مرده یه دفعه از کوره در میره

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
نه عزیزمن چه شعاری؟حقیقتهیه مردی رو میشناسم از زن اولش جدا شده با یکی دیگه ازدواح کردهمن نمیگم مرده ...

احساس میکنم مرده زن اول و دوست نداشت ولی دومی رو خیلی دوست داشته بخاطر همین بوده

احساس میکنم مرده زن اول و دوست نداشت ولی دومی رو خیلی دوست داشته بخاطر همین بوده

من تو زندگیشون نبودم ولی زنه از اونایی بوده که سر هرجیزی لج و لجبازی و دعوا راه مینداخته

لج و لحبازی با مرد همه چیز رو بدتر میکنه

2810