2777
2789
عنوان

این دیگه چه ویروسیه اه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 22 پست

خیلی بده منو بچه هام  هفتس درگیریم.دختر چند شبه تا صبح راحت  نمیخوابه انقد که سرفه میکنه الان میخوام ببرمش دکتر دوباره

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
برای الرژیش دارو نمیدی؟ داروی الرژی دختر من قرص زادیتنهشربت نئوتادین هم برای سرفه خیلی خوبهاگ خشکه س ...

شربت کتوتیفن میدم با قرص ایروکاست... ولی انگار مریضی جذب میکنه خیلی ضعیفه بدنش. مریضیش کابوسه برام الان چند روزه بهتره ولی بینیش باز نشده کماکان😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من بعد دو ماه مصرف دارو تازه یکمی بهتره دکتر گفته قطعش نکن یه ماه دیگه هم باید استفاده کنه

خب  وقتی دوماه با دارو خوب نشده باید دارو رو قطع میکردی

من وکل خانواده ام گرفته بودیم حالم خیلی بد بود روز اول رفتم سرم زدم اومدم تا چند ساعت خوب بودم اما بعدش که اثر دارو رفت دوباره حالم بد شد فهمیدم اصلاً دارو بهتره که مصرف نکنم بعد دو روز حالم کاملاً خوب شد بابام دو هفته دارو مصرف می‌کرد حالشم هر روز بدتر می‌شد بهش گفتم دارو رو قطع کنه بعد از قطع کردنش دو روزه حالش خوب شد بعد از کرونا داروها دیگه تاثیری ندارند بهتره که دارو مصرف نکنید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
خب وقتی دوماه با دارو خوب نشده باید دارو رو قطع میکردیمن وکل خانواده ام گرفته بودیم حالم خیلی بد بو ...

اخه دکتر تایید کرد دوره درمان سه ماهه ست 

میگفت یکی بچش مثل بچه من بود داروهاش ده روزه قطع کرد دو روز بعدش بچه جوری بدحال شد که بردنش اینتوبه کردن تو آی سی یو 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
۶

من از ۴سالگی پاییز و زمستون به بچه هام آویشن دم میکنم میدم جلوی سرما خوردگی رو میگیره اگر هم سرما بخورن بدون دارو دو سه روزه خوب میشن فقط اگر تب داشته باشه شربت ایبوپروفن‌ میدم معمولا هم همون روز اول تبش قطع میشه ولی هیچ وقت آنتی بیوتیک نمیدم

خواهرم هم به بچه هاش دارو زیاد میده بیشتر موقع ها طول درمانشون بیشتر از دوهفته میشه 

حالا این دفعه که گذشت اما از دفعه ی بعد امتحان کن فقط تب بر بده  آنتی بیوتیک نده  به جاش آویشن دم کن روزی سه بار بده باور کن هم سیستم ایمنی بدنش قوی میشه هم سرماخوردگیش زود خوب میشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست