دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوب و بدشو نمیدونم فقط دیدم منشی و دستیارها از خود دکتر بیشتر قیافه میگیرن و ظاهراً حس خوبی دارن یک جوری که انگار یک مدرک نهفته یپزشکی درونشون هست 😁🖐️
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم
ببین نمیدونم چقدر حقوق میدن ولی فکر نمیکنم حقوق بالایی بدن نهایت میخوان ماهی ۱۰ میلیون تومن بدن و اینکه من پیش یه دندانپزشکی میرم ه تا ساعت ۱ نصف شب کار میکنه توی مطب و هر کسی که میاد پیشش و دوره دندانپزشکی دیده و میاد پیشش نهایت نهایت یک سال پیشش کار میکنه بعد یک سال واقعاً فرار میکنه به معنای واقعی صبح ساعت ۱۰ میاد تا ساعت یک و نیم دو ظهر از اون طرفم ساعت ۵ میاد تا ساعت یک و نیم دو نصف شب بعد فکر کن این آدم میخواد ۱۰ میلیون نهایت ۱۵ میلیون تومان به یه نفر حقوق بده روزی بالای ۱۲ ساعت داره از طرف بیگاری میکشه اصلاً ارزششو نداره
ببین نمیدونم چقدر حقوق میدن ولی فکر نمیکنم حقوق بالایی بدن نهایت میخوان ماهی ۱۰ میلیون تومن بدن و ...
خیلی ممنونم عزیزم 😘 بخاطر همین تایم زیاد کاری الان نگران شدم..و منم واقعا این مدل کار کردن اذیتم میکنه 🥲 ولی احتیاج به کار دارم نمیدونم چه دوره ای برم که خوب باشه