2777
2789
عنوان

کاچی درست کردم خیلی بدمزه شد😥

79 بازدید | 5 پست

چند روز پیش سقط کردم بارداریم پوچ بود کسی هم خبر نداره امروز خودم گفتم بذار یکم کاچی درست کنم درست کردم ولی خیلی بد شد به زور خوردم حیفم اومد بخاطر چیزهایی که توش ریختم دور بریزمش

همه چی هم دارم برای پختش آرد و روغن حیوانی زعفرون مغزیجات

اگه کسی دستور خوب داره بگه

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاچی شیرین ؟یه عطاری رفته فلفل ریخته داخلش ما چی بگیم که تا درست میکنیم مث اژدها آتیش میزنه بیرون از ...

نه خیلی شیرین

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

خوب خامی آرد و بگیر بعد الک کن دوباره بذار رو اجاق کره یا روغن اضافه کن بعد پنج دقیقه  کم کم آب بریز  هم بزن تا کاملا صاف بشه گلوله نباشه به ازای یه قاشق ارد یک ونیم قاشق شکر بریز بعد پودر هل و زعفران و یه کم گلاب اضافه کن  قشنگ بجوشه غلظتش که دلخواهت شد خاموش کن نوش جان کن

خوب خامی آرد و بگیر بعد الک کن دوباره بذار رو اجاق کره یا روغن اضافه کن بعد پنج دقیقه آب بریز کم کم ...

مرسی عزیزم