moonl_ight مدیر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 157 عنوان من خونمونو می خوام🥹 | مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست یه ماه دیگه باید خوابگاه تحمل کنمولی واقعا از همین الانشم خستم دیگه در توانم نیست...هم مشکل بی خوابی گرفتم هم همش درحال نظافتم به هیچ کاریم نمی رسم هم پول زیاد مجبورم خرج کنم😭خسته شدمممم امروز | 08:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 4618 دانشگاه شهرکرد که بومی ماست و رتبه های متوسط و پایین اصفهانیا می گیرن چون خود دانشگاه اصفهان تاپه فق ... الان دانشگاه شهرکردی؟
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 8586 دانشگاه شهرکرد که بومی ماست و رتبه های متوسط و پایین اصفهانیا می گیرن چون خود دانشگاه اصفهان تاپه فق ... شهرکرد خیلی پایین نیست دانشگاهش حالا شهرکردیا بیان تقریبا اصفهان و شهرکرد یه قطب هستن آخه از شهرهای دور پامیشن میان دانشگاه اصفهان
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 4618 شهرکرد خیلی پایین نیست دانشگاهش حالا شهرکردیا بیان تقریبا اصفهان و شهرکرد یه قطب هستن آخه از شهرهای ... هرکی در س بخونه وتلاش کنه و انتخاب رشتش درست باشه دانشگاه خوب قبول میشه به حقشون میرسن
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 8586 دانشگاه شهرکرد که بومی ماست و رتبه های متوسط و پایین اصفهانیا می گیرن چون خود دانشگاه اصفهان تاپه فق ... خودت کدوم شهری؟اتفاقا من دخترمو گفتم اگه اصفهان نیاورد شهرکرد بزنه چون خیلی بهمون نزدیکه 😊😊
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 8586 هرکی در س بخونه وتلاش کنه و انتخاب رشتش درست باشه دانشگاه خوب قبول میشه به حقشون میرسن ولی واقعا بومی سازی خیلی بهتره این همه هزینه خوابگاه و رفت و آمد دانشجوها برداشته میشهبه نظرم باید مثل دانشگاه فرهنگیان بشه
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 4618 ولی واقعا بومی سازی خیلی بهتره این همه هزینه خوابگاه و رفت و آمد دانشجوها برداشته میشهبه نظرم باید م ... اره ولی خب بنظرم شاید بعضیا بخوان شهرای بهتر و دانشگاه بهتر قبول بشن حقشون ضایع میشه
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 8586 اره ولی خب بنظرم شاید بعضیا بخوان شهرای بهتر و دانشگاه بهتر قبول بشن حقشون ضایع میشه به خدا بهترین دانشگاه نزدیکترین دانشگاههچکاریه بچه ت و بفرستی راه دور نمیدونی چی میخوره؟چکار میکنه؟کجا میره...
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 4618 به خدا بهترین دانشگاه نزدیکترین دانشگاههچکاریه بچه ت و بفرستی راه دور نمیدونی چی میخوره؟چکار میکنه؟ک ... واقعا سختیهایی داره من بچه ها ی خودم رونمیذارم برندشهردیگه اگه بذارم خودمم میرم
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 8586 واقعا سختیهایی داره من بچه ها ی خودم رونمیذارم برندشهردیگه اگه بذارم خودمم میرم دقیقا من هم همینو میگم به شوهرم از الان اعلام کردم دخترم سه سال دیگه هر جا دانشگاه قبول شد باید بریم همونجا.البته من فقط تهرانو دوست دارم😅😅خدایی کسی که اصفهان زندگی میکنه دیگه هیچ جا نمیتونه دوام بیاره حتی لندن☺️😉
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 4618 دقیقا من هم همینو میگم به شوهرم از الان اعلام کردم دخترم سه سال دیگه هر جا دانشگاه قبول شد باید بریم ... اره خب هرکسی به شهر خودش وابستگی داره ما شهرکردیم .بنظرم ان شاالله دخترت تلاش کنه همون اصفهان قبول میشه اولویت انتخاب رشته شو همه رو بزنید اصفهان
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 8586 اره خب هرکسی به شهر خودش وابستگی داره ما شهرکردیم .بنظرم ان شاالله دخترت تلاش کنه همون اصفهان قبول م ... شهرکرد رو دوست دارم چون خودم بختیاریم و تعلق خاطر دارمشهر خیلی خوب و باکلاسیه
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 4618 شهرکرد رو دوست دارم چون خودم بختیاریم و تعلق خاطر دارمشهر خیلی خوب و باکلاسیه اره فرهنگش با اصفهان تقریبا یکیه اصفهانیا هم خداییش ادمای خون گرم مهمون نواز مهربون و خاکین
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 8586 اره فرهنگش با اصفهان تقریبا یکیه اصفهانیا هم خداییش ادمای خون گرم مهمون نواز مهربون و خاکین اصفهان اینقدری که بختیاری و چهار محالی داره اصفهانی نداره😆😅بندگان خدا شهرشون محاصره ست😄😄
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 4618 اصفهان اینقدری که بختیاری و چهار محالی داره اصفهانی نداره😆😅بندگان خدا شهرشون محاصره ست😄😄 دقیقا درسته ولی خب درکل با اون اصل کاریاشم وصلت داشتیم جوری در نگاه اول گرم میشن باهات که احساس میکنی صدساله اشناشونی
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 8586 دقیقا درسته ولی خب درکل با اون اصل کاریاشم وصلت داشتیم جوری در نگاه اول گرم میشن باهات که احساس میکن ... اصفهانیها واقعا آداب معاشرتشون نامبر وانه.انصافا من آدم به بافرهنگی و باشخصیتی اصفهانیها هیچ جا ندیدم. کلا رفتار بلدن.هر حرفی رو نمیزنن هر کاری رو انجام نمیدن در مجموع کارشون درسته