اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی میخوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم شما پیش کی عمل دارین؟؟من میترسم بینیم خراب شه استرس عمل ندارم فقط وفقط تر بزنن ب بینیم
منم همین وگرنه از بی هوشی زیاد نمیترسم
من استان فارسم پیش دکتر قهرمانی من ۳۰ تومان دادم یعنی اینجا نرخ همینه من میترسم بهوش نیام دخترم بی مادر بشه 🫤🫤و اینکه گند بزنه ب بینیم بعد پشیمون شم
اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی میخوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
دعا کنید تورو خدانذر کردم ب ده نفر بسته کامل غذایی بدم بینیم حوب دربیاد😭😭
شما آزمایشات و دادین!
مال من با اینک معروف ناراضیتیم دارهکلی استرس دارم شما تحقیق کردین درست و حسابی؟
من مطبش تا حالا نرفتم ولی پیجشو دارم هرروز میزاره از بعد عمل و اونایی که عمل کردن
نه عزیزم من چون تبریزم اون تهران یروز قبل عمل میدم
آخه تیرویید برای بی هوشی خیلی خیلی خطرناکه من برای همین دکترمم چیزی نگفت خودم رفتم آزمایش تیرویید دادم
فارسم اقلید اینجا نرخش همینه این دختره گف ۳۰ من تخفیف گرفتم ۲۵ ی دکتر دیگه میگف ۳۳
اگر رضایت زیاد داره به منفی ها توجه نکن چون هر دکتری نارضایتی هم داره
یه دکتر هست همسرم خیلی قبولش داره بعد اینجا کلی تاپیک منفی دربارهش دیدم پس دلت شور نزنه
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹