2777
2789
نه بابا به مردا هر چی بدی میخورن چون راه دوره املتو نیمرو شوهرم خودش اونجا می‌پزه اما بقیه رو خودم د ...

برای مردای فامیل ما خاگینه فحشه میگن گدا آرد و پیاز زدی که تخم مرغ نریزی  لب به آرد و پیاز نمیزنن    خاگینه همون پنکیک ایرانیه  صد تاشو بهشون بدی میگن خب حالا صبحونه رو بیار بخوریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی سخته انشالله بسلامتیی روزم کره و پنیر و حلوا شکری بدهی روزم پنیر خیار گوجه بده با خرمای روز ...

راستش پنیر و اینا همیشه هست ولی شوهرم میگه سیر نمیشن 🤦🤦حالا خوبه نهار نمیده بهشون وگرنه باید همه وقتمپ میزاشتم برا آشپزی دو تا فلاسک بزرگ هم چای می‌بره 

مرسی ازت منم باید واسه دوماه برنامه ریزی کنم واسه صبحونه اینا تقریبا تا بهمن دیگه فک کنم برم از صبحو ...

انشاالله زحماتت نتیجه خوب و رضایت بخش برات داشته باشه . واقعا خانم و کدبانو هستی که به فکر تنوع در صبحانه هم هستی . فرنی و شیر برنج هم خوبه  توی حلیم هم می تونی تنوع بدی مثل حلیم شیر . توی اینترنت سرچ کن و یک لیست بنویس که کمتر فکر کنی .

راستش پنیر و اینا همیشه هست ولی شوهرم میگه سیر نمیشن 🤦🤦حالا خوبه نهار نمیده بهشون وگرنه باید همه و ...

راست میگه کارگرن بنده خدا ها 

واقعا خداروشکر نهار نمیدی خیلی سخته

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

انشاالله زحماتت نتیجه خوب و رضایت بخش برات داشته باشه . واقعا خانم و کدبانو هستی که به فکر تنوع در ص ...

ممنون قربونت دیگه پوکیدم از بس فک کردم از الان غصه فردارو میخورم 🤣🤣

عزیز دلم نوش جونتباز هم تشریف بیارید😍

ممنون دخترم چند بار گفته خیلی دوست دارم بیام شیراز ولی قسمت نشده . خیلی دوست دارم امسال با بچه هام بیام شیراز زیبا واقعا شهر قشنگیه . خوش باشید ❤

راست میگه کارگرن بنده خدا ها واقعا خداروشکر نهار نمیدی خیلی سخته

اره چون صبحونه نون و پنیر اینا صبح ساعت هشت میخورن اینایی هم که من میپزم ساعت یازده ساعت سه هم کار تمومه

اره چون صبحونه نون و پنیر اینا صبح ساعت هشت میخورن اینایی هم که من میپزم ساعت یازده ساعت سه هم کار ت ...

شوهرمنم کارگر ساختمانیه سرکارا میره اگه پنیر بهشون بدن میگه هیچی ندادن  اگه تخم مرغ یا میتونی تن ماهی باخوراک لوبیا یا سیب زمینی وتخم مرغ بدی یاگوشت چرخی باسیب زمینی درست کن ازاین چیزا بده املت 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
شوهرمنم کارگر ساختمانیه سرکارا میره اگه پنیر بهشون بدن میگه هیچی ندادن اگه تخم مرغ یا میتونی تن ماه ...

اره ایشالا از این به بعد یه ماه که گذشت دو ماهم مونده من دیگه پیر شدم ولی بیچاره ها اصلا اعتراضی نمیکنن کاش ماله ماهم ساختمون بود.واسه ما خیلی بدتر از اونه

اره ایشالا از این به بعد یه ماه که گذشت دو ماهم مونده من دیگه پیر شدم ولی بیچاره ها اصلا اعتراضی نمی ...

عه فکر کردم خونه میسازین این همه مدت زیاده میتونستی بگی خودتون صبحانه بیارین بعد ی مقدار پول بیشترمیدادین درعوض صبحانه اگه پول دارین خودتم اذیت نمیشدی

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
2810