2777
2789
عنوان

سونو واژینال و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 39 پست
خب برای همون بوده من اینقد اب خورده بودم که داشتم بالا میاوردم اما چون مثانم پر نبود دیده نشده بود ا ...

مرسی از توضیحات خوبت واقعا هیچ تجربه ای نداشتم نمیدونستم باید اب بخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر گفته دوباره فردا بیا پس اگه خطر ناکه سونو واژینال دیگه نمیرم تا ۷ هفته

نه نرو منم بچه اولمو تجربه نداشتم هی زنه دیونه میفرستادم سونو واژینال هم نمیگفتم که مایعاتتو بیشتر بخور 

دو بار واژینال رفتم خونریزی افتادم سقط شد 

اصلا واژینال خوب نیست قشنگ بزار هفت هفته یا هشت هفته بشه بعدش برو با خیال راحت 

الانم فقد استراحت کن و بیشتر دراز کشیده باش کارای سنگین 

پله و پیاده روی اصلا انجام نده 

تا میتونیم هفته های اول دستاتو زیاد به اب نزن

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه نرو منم بچه اولمو تجربه نداشتم هی زنه دیونه میفرستادم سونو واژینال هم نمیگفتم که مایعاتتو بیشتر ب ...

وااای من چیکار کنم میرم دانشگاه دانشگاهمونم خیلیی پله داره ممکنه سقط بشه؟؟

یعنی ساکش یا کیسش هم معلوم نمیشه؟

سونو واژینال ممکنع ساک دیده بشه یا زخامت رحم بالا بره فک کنم اما نگران نباش شما از پریودی حساب کن ۸ هفته به بعد برو سونو...چند روز عقب انداختی ؟

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
مرسی از توضیحات خوبت واقعا هیچ تجربه ای نداشتم نمیدونستم باید اب بخورم

قربونت گلم 

اره من خودمم نمیدونستم اصلا کسیم بهم چیزی نگفته بود دیده نمیشد طفلک 

بعد سونو هشت هفته هم که رفتی برا قلبش اگه لکه بینی صورتی روشن یا دفع لخته بدون خونو اینا دیدی با پزشکت مشورت کن اگه لازم بود برو سونو وگرنه اصلا سونوی زیاد خوب نیستش خیلی اسیب داره برا بچه 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

دکترم واقعا اوسکوله اخه بتای ۲۰۰۰ و خورده ای مگه ممکنه باردار نباشی که منو ترسوند

نه عزیزم بارداری 

دکترتو عوض کن 

اگه مشهد زندگی میکنین فقذ میتونم دکتر حسین احمریو بهت معرفی کنم مرده اما با همسرت میتونی بری داخل و خیلی مرد باحیایی هستش و خیلی قشنگ میتونه راهنماییت کنه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه

پس خیلی احتیاط کن سعی کن زودتر بری تا دیرت نشه و سعی کن ضربه ای چیزی بهت نخوره و محکم نشینی و اهسته بلند بشی 

هفته های اول خیلی حساسه باید مواظب بود ۱۲ هفته به بعد خطر سقط رفع میشه انشالله

روزای خوب توی راه😎✌🏻

2810