2777
2789
منم به پیراهن برای شوهرم دوختم سرکار به همکارش گفته بود و کلی پز میداد😂😂

دقیقا باعث افزایش عشق و محبت و وفاداری و وابستگی و اینا میشه 😅

اصلا ایده جذابی واسه دلبریه ، از شو*رت قرمز و اینا بیشتر جواب میده 🤣

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی چه خوب روی بنر میشه کشید

الگوی اصلاح شده رو که ۲ بار دوختی خیلی تنخورش عالیه میخوای نگه داری رو بنرهای تبلیغاتی بکش نگه دار زیر موکت یا رو کمد که صاف بمونه

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
عزیزم سایت یا پیجی نمیشناسی که الگوهای خوبی ازش یاد بگیرم؟

درخواست بده خصوصی بهت میگم اینجا تبلیغ میشه

الگوی اصلاح شده رو که ۲ بار دوختی خیلی تنخورش عالیه میخوای نگه داری رو بنرهای تبلیغاتی بکش نگه دار ز ...

مرسی عزیزم.من یه مشکل که دارم جا کم داریم وقتی می‌خوام خیاطی کنم تا چند روز اتاق خوابمون کثیف و بهم ریخته میشه و اعصابمو خورد میکنه

الگوها رو کجا نگه میدارید؟برای من کاغذش زود پاره میشه

الگوی هرکس را جدا تامیزنم اسمش را روش مینویسم میزارم تو پلاستیک تو کمد

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
کمی خیاطی بلدم نمی‌دونم چرا حوصلم نمیشه با اینکه خیلی لباس لازمم

خیلی خوبه من الان غذامو بزارم برم کت وشلوارمو بدوزم😎

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

رو کاغذ که میکشم تا میزنم پاره میشه.فکر کنم جنس کاغذ خوب نیست

رو نایلون بکش الگو از اون نایلون متری ها 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

من برای خودم مانتو، چادر نماز، مقنعه، دامن می دوزم. البته یقه رو خوب بلد نیستم برای همین گرد میدوزم که میره زیر مقنعه. شلوار تو خونه ای و شلوارک برای خودم و خانواده

آستین رو هم خوب بلد نیستم. غیر از شغل اصلیم، دوست دارم خیاطی رو حرفه ای دنبال کنم

مدلش برای منم میزاری؟منم الگو میکشم الان.غذا درست کردم

من الگو مدتهاس کنار گذاشتم بدون الگو میدوزم فقط برا شلوار راسته الگو دارم

مدلش برای منم میزاری؟منم الگو میکشم الان.غذا درست کردم

الان میزارم

2810