2777
2789
عنوان

طلاق و ترحم و حرفها و سرزنش فامیل بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 33 پست
من هنوز اقدام نکردم ولی اولش سخته الان بعد 10 ماه قهرم بودن عادی شده برامهمش میگن حیف تو ولی من میگم ...

همین دقیقا... مطمینم همه قرار بگن حیف تو حیف تو... پلی تحمل اینو هم ندارم. خسته  ام.  دارم فکر می کنم تصمیم بگیرم دیگه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

من یکی رو میشناسم اگر کسی سوالی هم بکنه بگه شوهرت فلان اخلاق بدو داشت خوب کردی طلاق گرفتی یجوری جواب میده ک طرف لال شه منظورم حتی اجازه نمیده کسی در مورد شوهر سابقش حرفی بزنه چه برسه به خودش

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به اطرافیانت داره 

ما که تو کار کسی نه دخالت میکنیم نه سوال میپرسیم 

تو فامیل هم چند مورد داشایم طلاق گرفتن هنوز بعد چند سال اصلاً به روی خودمون نیوردیم انگار نه انگار

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
همین دقیقا... مطمینم همه قرار بگن حیف تو حیف تو... پلی تحمل اینو هم ندارم. خسته ام. دارم فکر می کن ...

محکم میشی با این حرفا

من کسی بودم انگشت سمت من کسی دراز نمی‌کرد 

الان توی خونه یهمه اقوام حرف کنه

اولش شبا گریه میکردم اما الان عادی شده

تجربه اشو ندارم ولی وقتی زندگی اونقدر بهت فشار نیاورده که نگران حرفهای بعد طلاق باشی یعنی طلاق گرفتن ...

از فشار زیاد دیگه پنیک اتک میشم،  از چی بگم برات،  روان شناس بهم کفت هیچ زنی این هایی که تو می گی رو تحمل نمی کنه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
من یکی رو میشناسم اگر کسی سوالی هم بکنه بگه شوهرت فلان اخلاق بدو داشت خوب کردی طلاق گرفتی یجوری جواب ...

منن همین جوری می خوام بشم

از فشار زیاد دیگه پنیک اتک میشم، از چی بگم برات، روان شناس بهم کفت هیچ زنی این هایی که تو می گی رو ...

اخه کسی که به حد اعلا زجر بکشه دیگه نباید نگران حرف بقیه باشه 

نمیدونم والا شاید هم من اینطوریم🤷

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

از فشار زیاد دیگه پنیک اتک میشم، از چی بگم برات، روان شناس بهم کفت هیچ زنی این هایی که تو می گی رو ...

بگو اخلاقای بدشو ..... باز من حس میکنم شوهرم بدترین مرد روی زمینه 

بستگی به اطرافیانت داره ما که تو کار کسی نه دخالت میکنیم نه سوال میپرسیم تو فامیل هم چند مورد داشایم ...

میگن حیف شدی، حیف تو

بگو اخلاقای بدشو ..... باز من حس میکنم شوهرم بدترین مرد روی زمینه

خود شیفته، پارانویید، مرزی،،،،  توی نت بزن این اختلال ها رو داره

اخه کسی که به حد اعلا زجر بکشه دیگه نباید نگران حرف بقیه باشه نمیدونم والا شاید هم من اینطوریم🤷

از بس اخمقن، عادت کردم به زجر کشیدن

منن همین جوری می خوام بشم

افرین این بهترین راهه درسته جدا میشین ولی خدایی کلاهت رو قاضی کنی خوبی هایی رو هم داشته طرف نون نمکشو خوردی اجازه نده کسی بدشو بگه 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
خود شیفته، پارانویید، مرزی،،،، توی نت بزن این اختلال ها رو داره

می دونم شوهرم همشو داره ..... حتی زده سرمو شکسته .‌‌.. یعنی من یک روز بدون فحش و دعوا و ندارم ....یعنی آرامش ندارم

2810