2777
2789
عنوان

سر چندتا دونه بادام چطور گرفتار شدم از جمعه نه خواب دارم نه خوراک

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 55 پست
بهتر ببریش بیمارستان اطفال که همه چیز در دسترس باشه اگه خدایی نکرده نیاز به آزمایش هم باشه درجا بگیر ...

جمعه بردم بیمارستان اطفال که اورژانس گفتن حساسیت هست و بتامتازون تزریق کزدن 

ببین مخملک اصلش توی گلو میزنه و عفونت شدید گلو میاره دکتر اینو بهم گفت.

من پاره شدم سر مخملک

پسرام کل تنشون پوست انداخت از اول پوست جدید دراورد

اصن یه چیز عجیبی

تو گلوشونم چیزی نبود

التهاب شدید پوستشون بود.ولی بی درد بی خارش بدون جوش آبدار.

فقط دون دون بود همین

همش ازمایش دادن اکوی قلب...‌

یعنی دکتری نبود ک ما نرفته باشیم

از آسم و آلرژی تا قلب و اطفال‌ و.‌‌‌...

همشونم مخملک گفتن

خدایی خیلی ترسناک بود

آبله مرغون عین آب خوردن بود در مقابل مخملگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمعه بردم بیمارستان اطفال که اورژانس گفتن حساسیت هست و بتامتازون تزریق کزدن

هبچ تاثیری نداشت؟

چون سیتریزین هم ضدحساسیت و التهاب رو کم میکنه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دیگه بعد از چهار روز هرچی بخوری دفع می شه به داروها حساسیت نداشته

خودم حس کردم سیترزین که میدم قرمز تر میشه دیروز صبح دادم دیگه ندادم دیشب به دکتر گفتم هیدروکسی زین داد به جاش دیشب اونو دادم صبح چشماش پر از ورم شد

آهان

حالا بازم دکتر رو عوض کن و یه متخصص آلرژی هم ببر....

زمانیکه پسرمن مخملک گرفت هم چندتا دکتربردم بعضیاشون میگفتن مخملکه بعضیاشون میگفتن رزوئلاس بعضیاشون میگفتن حساسیته.هرکی یه چیزی میگفت.ولی خودم تو نت خوندم ازعلائمش فهمیدم مخملکه.حالا شاید به قول دوستمون تب هم نباشه ولی اینکه فقط دونه باشه فکرنکنم مخملک باشه.انشالله خوب میشه.اگر آلرژی هم باشه زمان میبره فکرکنم ۱هفته تا۱۰ روز تا برطرف بشه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
چرا

دختر چهار ساله ام که سابقه یبوست داشت چندتا خورد بعدش ده روز دفع نداشت هر کاری کردم روغن کرچک وشیاف گلیسیرین و... آخرین روز متخصص شیاف بیزاکودیل داد گفت اگه با این هم نشد باید بستری بشه با لوله خارج بشه شاید دچار انسداد روده شده ،خدا رو شکر دفع کرد 

حالا بازم دکتر رو عوض کن و یه متخصص آلرژی هم ببر....زمانیکه پسرمن مخملک گرفت هم چندتا دکتربردم بعضیا ...

آهان باشه عزیزم دعا کنید خوب بشه تنهام شوهرمم ماموریت هست شهر غریب  نمی‌دونم چیکار هم کنم 

من پاره شدم سر مخملکپسرام کل تنشون پوست انداخت از اول پوست جدید دراورداصن یه چیز عجیبیتو گلوشونم چیز ...

اره عزیزم مخملک بده ماهم یادمه ۱ماه تمام درگیرش بود.ولی گلوش وحشتناک بود شدیدا ورم داشت راه گلوش یه باریکه مونده بود.

آهان باشه عزیزم دعا کنید خوب بشه تنهام شوهرمم ماموریت هست شهر غریب نمی‌دونم چیکار هم کنم

عزیزم توکل به خدا کن نگران نباش.خوب که میشه.فقط مطمئن بشی بیماریه یا آلرژی کافیه.

اره عزیزم مخملک بده ماهم یادمه ۱ماه تمام درگیرش بود.ولی گلوش وحشتناک بود شدیدا ورم داشت راه گلوش یه ...

اره اره راس میگی.اللن یادم اومد

ماهم فک کردیم اوریون گرفته اول

بعد دیدیم مخملگه

چقدم گرفتار گلوش بودیم

سونو و این داستانا

2810