2777
2789
عنوان

ازدواج قسمته

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 48 پست
۸۰ درصد اره

در طول اراده خداست 

درصدی نمیشه گذاشت 

ضمنا اون پیام‌پیامتون  خوندم نشد پاسخ بدم تاپیک قفل شد

الان وقت پاسخ گویی به آین تاپیک ندارم .سر فرصت به این تاپیک پاسخ میدم

چون من تو محل کار اونها بودم بواسطه شغلم الان دیگه نیستم تمام سال نبپدم حداقل ۳ ماه بودم

بابا این از من بشنو ازدواج فقط به شانس ، خواهر من شاغل بود ولی اهل کافه و مهمونی یا بیرون رفتن نبود زیاد ،هم محل کارش خولستگار زیاد داشت هم معلوم تبود کی ادرس می داد فرت فرت براش  زنگ می زدن ،تا ۳۴ سالگی همه رو از دم رد می کرد دقیقا ۹ تا رو خواست تا پای عقد رفت بهم خورد ،تا یک سال پیش ۵ تا باهم امدن یکیش دکتر ایراتی شاغل وساکن امریکا بود هیچ کدوم قسمتش نشد اخر با عن ترین خواستگارش دزدواج کرد 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در طول اراده خداست درصدی نمیشه گذاشت ضمنا اون پیام‌پیامتون خوندم نشد پاسخ بدم تاپیک قفل شدالان وقت ...

ممنون ،امان از این خدا چه قدر ازش دلگیرم ،خدا خوبا رو فقط مال بدا می خواد 🥲نگید نه که اصلا باور ندارم هر چی دختر زبون دراز یا بد ذات و نادرست خدا براش بهترین قسمت رو رقم می زنه ،هر چی خوب و صاف و پاکه نکبت ترین پسرا رو نصیبشون می کنه 

ممنون ،امان از این خدا چه قدر ازش دلگیرم ،خدا خوبا رو فقط مال بدا می خواد 🥲نگید نه که اصلا باور ندا ...

خواهرم خواهرم 

همین دیشب آبرو منو بردن در سایت 

خدا نزد به کمرشون 

چرا؟ چون به وقتش میزنه به کمرشون 

بیخیال هیچی نگم