2777
2789
عنوان

با این معلم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 92 پست

زنگ بزن مدیر بگو همه جا کلاس نهایت ۷ ونیم شروع میشه.. چرا اینجا اینطوره.. اگر دیدی یکی دو روز دیگه مشکل رو حل نکرد زنگ میزنی آموزش و پرورش ناحیه خودتون و قسمت بازرسی اطلاع میدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه دانشگاست بابت  تاخیر بره دفتر  چه معلم 😐 معلم باید شرایط دانش آموز درک کنه بعد هفت ده خیلی زودهههه 

🧚‍♂️🧚‍♂️ 🖤🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚🧚‍♀️aaaaaa11111111@من همین کاربرممم

کدوم شهرین   چه خبره ۷ و نیم نهایت زنگ میخوره  اونم دبیرستان  نه ابتدایی 

شما هم مقصری  حالا که اونا اینقدر سخت گیرن  خودت دخترتو ببر مدرسه  پسرت زود تر بره  گناه داره بچه اینقدر استرس بکشه ت این سن  گریه اول صبح

سخت گیری های بیمورد معلم. درسته نظم خوبه ولی دیگه وقتی شرایط ایجاب می‌کنه اینجوری بچه رو دلزده میکنن ...

آخه من صبحانه کامل هم میدن بخورن ۶ونیم زودتر که نمیتونم بیدار کنم تا بخورن و بپوشن و صورت و مسواکی بشورن بزنن هفت راه بیفتن ،امسال نابودم کرده این معلم الان با مدیر جدی صحبت کردم ،گفتم پسر من اینقدر بزرگ شده و مرد هست که کلاس چهارم خواهرشو میاره از ی خیابون رد میشه بعد گیر همچین آدمی افتاده

مدیرش گفت رسیده همین الان تو بغلمه ناراحت نباش خودم پسرت رو آروم میکنم میبرم سرکلاس آخه کلاس چهارمه ...

معمولا ۸ کلاسا شروع میشه ۷ ونیم مدرسه باشن چرا اینقدر زود چه خبره

بعضی مدرسه ها و معلما دیگه شورشو دراوردن

بگو میخواید از ۶ شروع کنی عقب نمونی ؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بچه منم چهارم،دیروز یک ربع به ۸ بردمش مدرسه هنوز توی حیاط صف وایساده بودن

همه ی مدارس همینه ۸ کلاسا شروع میشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
خودتون شاغل هستین نمیشه خودتون دخترتون ببرین؟

اصلا کلا مشکل بردن دخترم نیست ،مدیر خودش میگه اجازه داره تا هفت و نیم بیاد دیرترم بیاد با هماهنگی مشکلی نیست دفتر نمیخات ،این معلم امسال اومده کلا درگیره

2810