2777
2789
نه گلم شوریده رو کالباسی نبر کالباس برای شیر و قباد خوبه اینو بده از وسط برات باز کنه اگه خیلی بزرگه ...

میدونی ازون وقت تا حالا فکر میکردم داره درباره ماهی شیر صحبت میکنه      

دیدم عهههه شوریدست ، اره شوریده رو نمیشه کالباسی کرد

شوریده محشرهههه  

میدونی ازون وقت تا حالا فکر میکردم داره درباره ماهی شیر صحبت میکنه دیدم عهههه شوریدست ، اره شور ...

👍👌

یه زمانی زبیدی(حلواسفید) بهترین ماهی بود الان خیلی کمه و بالای ۱ میلیون تومنه ولی الان شوریده حرف اول و میزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا بنظرم شکم پرش خوشمزه نیست فقط باید کالباسی بریده بشه اونم نه خیلی کلفت تا بهتر مزه دار بشه

ن بابا اونقدي گوشت نداره مثل شير و قباد كه كالباسي بشه 

وقتي مواد تو شكمش بزاري يكساعت با شعله ملايم سرخ كني گوشتش مزه ميگيره 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

پارسال قلیه درست کردم خوشم نیومد

قلیه خیلی سخته پختنش قلق داره  من که اصلا درست نمیکنم معمولا مادرشوهرم میپزه ولی در کل جزو علاقمندی هام نیست از همون قدیم هم همیشه به مامانم میگفتم توروخدا ماهی رو خراب نکن ما سبزی رو جدا درست میکنیم دقیقا با همون مواد قلیه وماهی رو جدا سرخ میکنیم اینجوری ماهی حالت آب پز نمیشه 

[QUOTE=361680714][QUOTE=361680425]میدونی ازون وقت تا حالا فکر میکردم داره درباره ماهی شیر صحبت میکنه ...

والا پولدارها هم نمی‌خرند 

اصلا خیلی کمه من تو اصفهان فقط تو بازار ماهی سیمرغ دیدم اونجا از همه ماهی ها پونصد کیلو هست اما زبیدی کلا شاید در بهترین حالت ۱۰_۱۵ کیلو داشته باشن چون کلا کمیابه ماهیش

والا پولدارها هم نمی‌خرند اصلا خیلی کمه من تو اصفهان فقط تو بازار ماهی سیمرغ دیدم اونجا از همه ماهی ...

میدونی من برعکس بیشترا که از بوی بازار ماهی بدشون میاد من وقتی وارد بازار ماهی میشم یعنی عشق میکنماااا 

میدونی من برعکس بیشترا که از بوی بازار ماهی بدشون میاد من وقتی وارد بازار ماهی میشم یعنی عشق میکنماا ...

😄😄😄

من هم بازار ماهی رو دوست دارم آخه تو بازار ماهی سبزی و ادویه هم میفروشن بوی اونا هم قاطی میشه

شوهرم میگه من بازار ماهی نمیام الان سه چهارتومن خرج رو دستم میذاری😆😊

من بیشتر ماهی سفید خوردم هنوز ذائقم به ماهی جنوب عادت نکرده ولی یه بار جنوب رفته بودم یه ماهی قاطی پ ...

معمولا من با ماهی شیر ته چین ماهی درست میکنم چون تیغ نداره

حالا یه چیز بگم شمالی ها بدشون نیاد

بدردنخورترین ماهی جنوب مثلا همون حسون که من ازش متنفرم از ماهی سفید هزار مرتبه بهتر و خوشمزه تره😅😅 

حالا شمالی ها ماهی سفید دوست دارن شکم پرش خوشمزه تره

یه بار کلا تو عمرم خوردم یه رستوران تو رشت 

من که دوست نداشتم خیلی هم گرون بود اون موقع که چلو کباب و چلو جوجه ۳۵ تومن بود ماهی سفید رو ۸۰ حساب کرد

2810