2777
2789

یک کلیپ داشتم از اینستا نگاه میکردم بعد می‌گفت  اولین بار موفقیت رو کی به دست آورده ( پسره پرسید از دوتا دختر ) 

بعد دخترا گفتن معلومه خانم ها باز پسره چند تا آدم موفق نام برد مثل بیل گیتس این چیزا بعد باز خانم ها گفتن کی به ذنیاشون آورده ؟ خانم ها 

یهویی آخر فیلم یکی ظاهر شد گفت کی ک... دشون ک به دنیا آوردن ؟ خب مرده ها

حالا مامانم ول نمیکنه میگه کلیپ رو بزار دوباره  فکر می‌کنه من هنوز بچه ۱۶ ساله ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وحشتناک شده .خیلی راحت هر حرفی میزنن .کلیپ هاشونم شده فش خواهر مادر ک ویو بخوره

دقیقا هر فسادی هست تو همین اینستاس هیچکس به هیچکس رحم نداره دیگه 

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

کی به دنیاشون اورده؟؟

فقط طرز فکر اون دخترا🙄

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وحشتناک شده .خیلی راحت هر حرفی میزنن .کلیپ هاشونم شده فش خواهر مادر ک ویو بخوره

داره به نی نی سایت هم رسوخ میکنه،

یه کاربر هست،به شدت به طرز بدی از اندام خ ص و ص ی خانما حرف میزنه،بی حیا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همه چیو فهمیدم ولی ربط گذاشتن فیلمو به بچه ۱۶ ساله بودنت نفهمیدم😂😂😂😂

فکر می‌کنه من بچه ام این چیزا رو نمیذونم منظورم اینه هرچند ک بچه ۱۶ ساله از من دیگ الان بیشتر میذونه

2810