2777
2789
عنوان

شوهرم تو جمع بهم توهین میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 48 پست
دعوای درست حسابی یعنی چجوری؟

یعنی اول ک رسیدی خونه برو تو قیافه .پرسید چته شروع کن ک‌ چرا اینطوری گفتی منم آدمم و اینا .یکم داد و بیداد و یکم گریه و بعدشم قهر کن 🥴😁خدایا منو ببخش ولی بعضی وقتا لازمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی ازدست اینوهرا شوهرمنم پیش خانواده اش همش مسخره ام میکرداوایل یه روز ازناراحتی پاشدم رفتم تواتاق خودشوجمع کردگفت من شوخی میکردم گفتم شوخیی که باعث ناراحتی کسی بشه شوخی نیست بی حرمتیه 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

من یه بار شوهرم جلو مادرشوهرم سرم داد زد

تو مسافرت بودیم 

منم داشتم ظرف میشستم هی میومد حرف میزد ک بفهمه قهرم یا آشتی

منم جلو مادر شوهرم خیلی نرم و ملایم بدون دادا و بیداد...فقط با دلخوری گفتم با من صحبت نکن ناراحتم ازت...اونم شروع کرد منت کشی..مادرشوهرمم از آرومیم خوشش اومد...ولی وقتی برگشتیم خشتکشو کشیدم سرش:))))

توی جمع اگر توهین کرد هیچی ج نده اما سرسنگین باش

رسیدی خونه وقتی تنها شدین باهاش صحبت کن که از چی ناراحتی

هیچ وقت سعی نکن تو جمع جوابش رو بدی 

باعث میشه حرکتتون تو ذهن همه بمونه و پشت سرتون صحبت کنن و یا با دخالت کردنشون گند بزنن تو زندگی

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

بهترین دفاع حمله اس

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اینبار که توهین کرد قاطعانه جوابش بده همونجابگو ممنون از بی احترامیتچشم و ابرو برو یا بتوپ بهشچقدر ب ...

میخان تو جمع بگن مام هستیم😒

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

خب منم مثل خودش رفتار کنم اون وقیح تر میشه که

یه بار امتحان کن 

من همیشه مادرشوهرم توهین می کرد منم سکوت می کردم یه بار داد کشید سرم ، منم بدتر داد کشیدم سرش و گفتم صدات بیار پایین منم می تونم مثل تو سلیطه بازی دربیارم و ...   دیگه همون شد که بعد از اون مثل آدم حرف می زنه!  

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

فقط فاز اینایی ک میگن اون توهین می‌کنه تو بش محبت کن . بغلش کن .. حالتووووون خوبه واقعا ؟؟؟ این ادم با تیکه پاره های روحش چیکار کنه دقیقا !!!! باشخصیت خورد شدش جلو بقیه !!! اینارو فراموش کنه سیب زمینی وار بره بغل شوهرش !!!! ن گلم خیلی سردو سنگین هر جا بودی اگ توهین کرد از کنارش پاشو جاتو عوض کن . ندیدش بگیر ..سرد شو . بی محلی کن . تا بفهمه کار بد تاوان داره ن بوسو بغل 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
ای اینجوری نیست ببینه من میگم اون بدتر میکنه

اگه همیشه مثل قبل رفتار کنی اونم مثل قبل توهین می کنه یه بار که جلو جمع دعواش کنی خودش خجالت می کشه 

بعضی آدم ها جلو جمع یه آدم ضعیف پیدا می کنند که بپرند بهش که نشون بقیه بِدن ما هم هستیم و ببینید چه قدرتی داریم ، از من حساب ببرید.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
2810