2777
2789
عنوان

الان یچیزی خوندم دوس داشتم شمام بخونیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 32 پست

بنویس سلام، ببخش مدتی هست فرصت نشد بهت سر بزنم، امروز خبردارشدم مادربزرگ مهربونت به رحمت خدا رفته، خیلی ناراحت شدم، تسلیت میگم،اگر کمکی از دستم برمیاد بگو تا انجام بدم.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بگم سلام خدا مامان بزرگتو رحمت کنه وقعا ناراحت شدم؟

من خودم این کارو میکردم.اخه حرفیم نداری ک بزنی .ی کم فضا بده طرف از شوک دربیاد بعدا حالا صحبت میکنی

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
خب یه سوال داشام تایپک نمیزنم همینجا میپرسم چون یکی ام قشنگ بهم بگه چی بگم حلهمامان بزرگ دوستم فوت ...

بگو عزیزم خیلی ناراحت شدم و در غمت شریکم . ان شاالله که خدا مادربزرگ عزیزت رو بیامرزه و به شما و خانواده ات صبر بده . اگر میتونی و میخونی بگو براشون قرآن میخونم . 

فک کنم درومده چون اومدهاستوری گذاشته که فاتحه بخونید

الان باز خودت میدونی شخصیت طرف میشناسی زیاد به نصیحت دیگران تو این موارد گوش نده چون طرف نمیشناسن الان نظر من این بود ک گفتم بالا

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
الان باز خودت میدونی شخصیت طرف میشناسی زیاد به نصیحت دیگران تو این موارد گوش نده چون طرف نمیشناسن ال ...

پن نفر نظر دادن از هر کسی یچیزی گرفتم یه متن تسلیت کوتاه نوشتم مرسی ازت

راستی در مورد تاپیکت، فکر میکنم تنها نشدیم ،اتفاقا،با فضای مجازی یک عالمه دوستهای جدید با فرهنگهای مختلف پیدا کردیم که میتونن بدون برداشتهای غلط راهنمایی مون کنند، من که از دنیای مجازی راضیم، 

قدیم مجبور بودیم با هر کسی سر صحبت را باز کنیم، و اکثرا شناس بودند.و بعدا از خیلی حرفهامون پشیمون میشدیم، الان دیگه از سیر تا پیاز را بدون ترس و شناخته شدن مطرح میکنیم و نگرانی آینده نداریم.

تازه تجربیات هزاران آدم را تو گوشه گوشه جهان میبینیم ودرک میکنیم، یا اینکه میفهمیم که تو هر مشکلی ما تنها نیستیمو دیگران هم تجربه مشابه دارند وراهنمایی می کنند.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
یعنی بگم سلام خدا مامان بزرگتو رحمت کنه وقعا ناراحت شدم؟

😐

سلام احوال پرسی (اگر خودشون گفتن که هیچ) اگر نه بگین از خبری که شنیدم خیلی ناراحت شدم روحشون شاد باشه و قرینه رحمت میتونم حدس بزنم الان مساعد نیستی دوست داشتم این روزا کنارت باشم ولی با وجود اینکه نیستم میتونی غمت رو با من شریک بشی 

😐سلام احوال پرسی (اگر خودشون گفتن که هیچ) اگر نه بگین از خبری که شنیدم خیلی ناراحت شدم روحشون شاد ب ...

سلام عزیزم

استوریتو دیدم، خیلیی ناراحت شدم

روحشون شاد باشه و قرین رحمت

خدا بهتون صبر بده قشنگم..

حتما براشون قرآن میخونم.

جایگاه شون بهشت ابدی

اینو نوشتم. چون خیلییی صمیمی نیستم جمله اخرتونو ننوشتم ولی دلم میخواست بنویسم، اضافه اش کنم یا خوبه این؟

2810