2777
2789
نه فوت نکرده میگم مامانمو دوست داشتم که دیگه دوسش ندارم چون خواهر و مادرشو به من که بچشم ترجیح داد

ببخشید عزیزم شرمنده ام واقعا 

خدا حفظشون کنه برات 

ببین عزیزم من نمی‌دونم جریان چیه 

فقط می‌دونم که باید قدر مادرهامون رو بدونیم و بهشون احترام بذاریم و اینکه حتما حتما شما رو هم خیلی دوست داره شک نکنید 

کلا مادرها جونشون واسه بچه هاشون می‌ره و عشقشون از ته قلبه حتی اگر بیان نکنند 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم شرمنده ام واقعا خدا حفظشون کنه برات ببین عزیزم من نمی‌دونم جریان چیه فقط می‌دونم که بای ...

خواهش میکنم گلم پیش میاد 

ولی من مطمئنم اونارو بیشتر از من دوست داره 

و اینطور که شما میگی نیس

خواهش میکنم گلم پیش میاد ولی من مطمئنم اونارو بیشتر از من دوست داره و اینطور که شما میگی نیس

حتما همتون رو دوست داره عزیزم مطمئن باش 

کلا عشق به مادر پدر بچه و خواهر برادر همیشگی هست و قابل قیاس با هیچی نیست 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
من وقتی متوجه شدم خیلیی حالم بد شد الانم ازش کینه به دل گرفتم

من بهش میگم منکر میشه

الان حرف هم باهاش نمیزنم براش مهم نیست در حالی که از دست اونا هم ناراحت بود اما با خانوادش عالیه به من میرسه توجه نداره

خیلی خیلی ناراحتم ازش

من بهش میگم منکر میشهالان حرف هم باهاش نمیزنم براش مهم نیست در حالی که از دست اونا هم ناراحت بود اما ...

دقیقاااااا مادر منم همینه 

علنا منو انداخته اشعالی 

چسبیده به اونا 

بعد جالبه اونا اصن حسابش نمیکنن 

فک کنم دعا گرفتن براش

دقیقاااااا مادر منم همینه علنا منو انداخته اشعالی چسبیده به اونا بعد جالبه اونا اصن حسابش نمیکنن فک ...

مادر شما عین شوهر من باید بذاریشون کنار تا یاد بگیرن دیگه اینکار نکنن

2810