2777
2789
عنوان

چکار کنم که بی خیال باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش خواب وبی انگیزگی دارم

خوب افسردگی در مراحل اول به شکل استرس و وسواس فکری هست ، بعد ها به شکل بی انگیزگی و کمبود انرژی و حس پوچی میاد و در مراحل بعد ، درد های بدنی مثل ماهیچه ، استخوان و سردرد به ویژه در صبح ها دیده میشه . مشکل منم هست ولی خوب هیچ دری به روم باز نیست و اینم بگم ، روانپزشک رفتن ، کمک زیادی نمی کنه ، البته خوبه که بری ، چون به هر حال تسکین میده . اما لزوما درمان قطعی نیاز به از بین بردن علت اصلی داره ، امراض روحی ، جنبه بیرونی دارن و دارو نمیتونه زندگی تو رو عوض کنه و یا محیط رو . به هر حال دنیا دوروزه و باید ساخت . بعضی خوشبخت میشن ، بعضی مشکل پیدا می کنن ، علتی هم داشته باشه ، من نمیدونم

نفهمیدم

یعنی که وقتی آدم سعی می کنه چیزی رو از ذهنش خارج کنه ، برعکس میشه ، چون نسبت به اون چیز حساس هستی ، ولی وقتی سعی نمی کنی   اون چیز راحت تر فراموش میشه ، فکر و خیال که اومد ، بزار بیاد . اینطوری به‌نوعی عادت میشه و از حساسیت تو کمتر میشه

دقیقا ، باورت میشه میل جنسی شده صفر

خوب طبیعی هست ، نیروی بدن با تفکر زیاد زایل میشه ، راستش من راهکاری ندیدم وگر اینکه شرایط عوض بشه . اگه نمیشه ، باید بسازی و قبول کنی که خوب اینطوریه دیگه

خوب طبیعی هست ، نیروی بدن با تفکر زیاد زایل میشه ، راستش من راهکاری ندیدم وگر اینکه شرایط عوض بشه . ...

میدونه چیه ،آخه داره روی بچم تاثیر میذاره ، اون از من انرژی میخواد منم هیچ