2777
2789
عنوان

دلم گرفته نیاز ب مسافرت دارم

215 بازدید | 27 پست

این روی افسرده و بی اعصابمو نتونستم از خواسنگارم قایم کنم 

بالاخره خود واقعیمو رو کردم 

خوب شد زود قطع کردم وگرن گریه کردنمم متوجه میشد

کلا دلم گرفته بی شوق و ذوقم نسبت ب همه چی

هرروز یه کله داریم میریم سرکار بدون یه روز استراحت شاید بخاطر اینم هست واقعا خسته شدم دیروز سرکلاس وقتی بچه ها نبودن گریه کردم 

ای کاش یکی درکمون میکرد

چرا مامعلما مرخصی نداریم😪 ینی تو ۹ ماه چجوری یه کله کار کنیم بعد یهو تابستون ۳ ماه تعطیل باشیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساعت کار طولانی ندیدی که از ساعت کاری خودت ناراضی هستیصبح میری برای نهار خونه ای دیگه چرا ناشکریمن ک ...

اخی عزیزم 

خب مشکل اینه پولم ندارم همیشه دستم جلو این و اون درازه ک دستی بدید

معلما بیشتر از هر قشری مرخصی و ساعت کاری کمتری دارن.

میخوای جای من باشی

۶ صب تا ۵ بعدظهر. بعدش کارا خونه؟ ۳ ماه تعطیلی خبری نیست. پنج شنبها هم تعطیل نیست.

ناهاز هم عصر میخوری

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 

منم اینطوری بودم وقتی نماز اول وقت و حجاب برتر و انتخاب کردم خوب شدم 

ای اهل ایمان آگاه باشید تنها تنها تنها با یاد خدااااا دل هااااا آراااااام میگیرد

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

معلما بیشتر از هر قشری مرخصی و ساعت کاری کمتری دارن.میخوای جای من باشی۶ صب تا ۵ بعدظهر. بعدش کارا خو ...

معلمی فشار روانی خیلی بالایی داره 

من صبحا پرانول میخورم سرکار

بگذریم 

حالا میدونم الان همه تیربارونم میکنن

منم اینطوری بودم وقتی نماز اول وقت و حجاب برتر و انتخاب کردم خوب شدم ای اهل ایمان آگاه باشید تنها تن ...

در ضمن نباید به خاستگارتون میگفتین هیچ کس کامل نیست هر کس یه نقصی داره خب

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

منم اینطوری بودم وقتی نماز اول وقت و حجاب برتر و انتخاب کردم خوب شدم ای اهل ایمان آگاه باشید تنها تن ...

چه ربطی داشت؟ ایشون الان با حجاب بشه نماز اول وقت بخونه افسرده گیش خوب میشه؟😐

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

تبلم یا بی انکیزه ام مثلا وضو میگیرم ولی نماز نمیخونم اتقد معطلش میکنم ک قضا میشه

معلم کدوپایه و مقطعی؟
چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
2810