دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ای وای اینچیزام هست تو بارداری؟ ماه های آخری؟ نیمه نشسته بخوابی چی چقدر سخته
بله کیپ شدن بینی.تنگی نفس.خستگی و بی حالی شدید.بدن دردبراثربالارفتن التهاب بدن.دندان دردک من دارم ولی بعضیاخوبن هیچکدوم این علائم و ندارن.بله ماه آخرم.نمیتونم بیشینم کمرم و استخون لگنم ب شدت دردمیگیره
دارم صبونه میخورم کم کم دیگه باید برم ۷برسم باشگاه۸سرکار
همیشه برام سواله چجوری بعد باشگاه میرین سرکار؟
من به حالت مرده برمیگردم خونه
من دوباره برگشتم اما اینبارم موفق شدم💪🏻حالم خوبه✨خدایا شکرت که دستمو گرفتی.همیشه هوامو داشته باش.خودمو با خیال راحت به خودت سپردم🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
یه خواب خیلی قشنگ دیدیدم دخترم توبغلم خواب بود چه نازم خوابیده بودم تو خواب هی میخندید با اون لبای ...
عزیزم خدا بهت صبر بده که بتونی تحمل کنی😔
من دوباره برگشتم اما اینبارم موفق شدم💪🏻حالم خوبه✨خدایا شکرت که دستمو گرفتی.همیشه هوامو داشته باش.خودمو با خیال راحت به خودت سپردم🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
بچه مدرسه ای و همسر کارمند از 5 صبح بیدارم هر روزدیروز به یه خانم کارمند همینا رو گفتم اینقدر عصبانی ...
🤣🤣🤣🤣🤣 خستگیه سرکارو روتو خالی کرد🤣🤣🤣