2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای اینچیزام هست تو بارداری؟ ماه های آخری؟ نیمه نشسته بخوابی چی چقدر سخته

بله کیپ شدن بینی.تنگی نفس.خستگی و بی حالی شدید.بدن دردبراثربالارفتن التهاب بدن.دندان دردک من دارم ولی بعضیاخوبن هیچکدوم این علائم و ندارن.بله ماه آخرم.نمیتونم بیشینم کمرم و استخون لگنم ب شدت دردمیگیره 

بچه مدرسه ای و همسر کارمند از 5 صبح بیدارم هر روز

دیروز به یه خانم کارمند همینا رو گفتم اینقدر عصبانی شد که ترسیدم از تو گوشی دربیاد خفه ام کنه😁😉

با عرض معذرت از همه خانمهای شاغل من هم پا تو کفش شون کردم صبح زود بیدار میشم قول میدم جبران کنم😅😁😉

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
دارم صبونه میخورم کم کم دیگه باید برم ۷برسم باشگاه۸سرکار

همیشه برام سواله چجوری بعد باشگاه میرین سرکار؟ 

من به حالت مرده برمیگردم خونه

من دوباره برگشتم اما اینبارم موفق شدم💪🏻حالم خوبه✨خدایا شکرت که دستمو گرفتی.همیشه هوامو داشته باش.خودمو با خیال راحت به خودت سپردم🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
یه خواب خیلی قشنگ دیدیدم دخترم توبغلم خواب بود چه نازم خوابیده بودم تو خواب هی می‌خندید با اون لبای ...

عزیزم خدا بهت صبر بده که بتونی تحمل کنی😔 

من دوباره برگشتم اما اینبارم موفق شدم💪🏻حالم خوبه✨خدایا شکرت که دستمو گرفتی.همیشه هوامو داشته باش.خودمو با خیال راحت به خودت سپردم🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
بچه مدرسه ای و همسر کارمند از 5 صبح بیدارم هر روزدیروز به یه خانم کارمند همینا رو گفتم اینقدر عصبانی ...

🤣🤣🤣🤣🤣 خستگیه سرکارو روتو خالی کرد🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 خستگیه سرکارو روتو خالی کرد🤣🤣🤣

بآور کن چیزی نگفتم 

دیدم ناراحته خواستم دلداری  بدم که ناراحت نباش ما خانمها همه مون همینطوری هستیم 

بعد به یه دوست دیگه میگه خانمهای خانه دار نی نی سایت همه سحرخیزان منظورش اینه دروغ میگن

منم دیدم عصبیه گفتم بیخیال بزار راحت باشه ادامه ندادم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
2810