2777
2789
عنوان

دریانوردی و مدیتیشن و مراقبه و قانون جذب و کد جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست
نه به این شکلی که میگید که فقط اگر خیال کنید توی رویا ها و تصورات خودتون خوب هرگز توی زندگیتون بوجود ...

میشه چن تا از اون تمرینا بگید ک انجام بدم؟ 

پس چطوری تصور کنم و در ضمیر ناخود اگاهم خلق و پرورش بدم

بچه م دوستم ندارهچکار کنم؟؟

دوست نداشته شدن از طرف اعضای خانواده خیلی مهمه و مهمترین و اولین کار اینه که اول خودمونو دوست داشته باشیم و عاشق خودمون باشیم. باید شروع کنید به مدیتیشن و پاکسازی و بخشیدن همه آدمها و باید بتونید از هرکس کینه و نفرت و رنجشی دارید و با خودتون این رنجش ها را حمل میکنید باید اون افرادو ببخشید تا بتونید وارد بعد ۴ زندگی بشید. اونوقت فرزندتان عاشق شما خواهد شد

@name__land

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه چن تا از اون تمرینا بگید ک انجام بدم؟ پس چطوری تصور کنم و در ضمیر ناخود اگاهم خلق و پرورش بدم

اولین کاری که میکنید یک قسمتی از خونه خودتون که احساس خوب و آرامش‌بخشی بهش دارید و طبق عدد کوا شما در فنگشویی در اون مکان قرار بگیرد و صبح که از خواب بیدار میشید بلافاصله سراغ گوشی نرید و در اون مکان طبق عدد کوای خودتون ۲۰ دقیقه مدیتیشن و شکرگزاری انجام بدهید. و ۱۰ دقیقه باید توی دفترچه مخصوص شکرگزاری روزانه خودتون برای پروردگار شروع کنید به نوشتن و سپاسگذاری بابت یک  ۲۴ ساعت دیگه فرصت برای زندگی و به خاطر تمام داشته ها و زندگیتون و قدرت نوشتن با خودکار در دفترچه شکرگزاری روزانه ۱۰۰۰ برابر بیشتر از شکرگزاری زبانی و فقط با لب و دهان هست. و آنچنان معجزه و آرامش وارد زندگیتون میشه که به خودتون میگیدای کاش زودتر شکرگزاری صبحگاهی را انجام میدادم

@name__land

لطفا میشه کامل تر توضیح بدی

باید مدیتیشن انجام بدهید. شکرگزاری صبحگاهی و نوشتن شکرگزاری از خداوند توی دفترچه مخصوص شکرگزاری روزانه معجزه میکنه. باید صدای درون ذهن را خاموش کنی و ندای قلب و قدرت روحتو فعال کنی. باید چشم سر را ببندی و چشم دل را روشن کنی

@name__land

باید مدیتیشن انجام بدهید. شکرگزاری صبحگاهی و نوشتن شکرگزاری از خداوند توی دفترچه مخصوص شکرگزاری روزا ...

خیلی کلی گفتین مثل این که فقط موضوع کتاب و بگید  بیشتر راهنمایی کنید

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خیلی کلی گفتین مثل این که فقط موضوع کتاب و بگید بیشتر راهنمایی کنید

تا حالا مدیتیشن انجام دادید؟

شکرگزاری و نوشتن سپاسگذاری از خداوند بصورت نوشتن در دفترچه روزانه انجام میدهید؟

@name__land

تا حالا مدیتیشن انجام دادید؟شکرگزاری و نوشتن سپاسگذاری از خداوند بصورت نوشتن در دفترچه روزانه انجام ...

بله تا حدی انجام دادم از کانال های تلگرام  آموزش شون استفاده کردم

برای همین گفتم شما خیلی مختصر توضیح میدی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بله تا حدی انجام دادم از کانال های تلگرام آموزش شون استفاده کردمبرای همین گفتم شما خیلی مختصر توضیح ...

مهمترین نکته در مدیتیشن بعد از دم و بازدم های عمیق و منظم. (توجه کنید دم ۵ ثانیه و بازدم ۸ ثانیه طول بکشه) و بعدش قدرت تصویر سازی هاله رنگی های متفاوت مثلا هاله رنگ طلایی و صورتی تصور کنید که از آسمان به مرکز جمجمه شما داره ارسال و هدایت میشه که هر بار دم و بازدم انجام می‌دهید هوای تمیز و سفیدی از بینی شما خارج میشه و در ادامه شروع میکنید به بخشیدن تمام کسانی که در حق شما ظلمی انجام داده اند یا باعث ناراحتی و رنجش شما شده اند. شما با بخشیدن این افراد خودتون را نجات میدهید و تارهای منفی متصل بین خودتون را پاره میکنید و از بین می‌برید. ۲۱ روز تمرین بخشش و مدیتیشن انجام بدهید. و حتی بصورت نوشتاری بنویسید که همه اون افراد را بخشیدید و بعد از ۲۱ روز به قدری رها میشید و آرامش میاد توی زندگی شما و فرکانس و ارتعاش شما بالا میره که توی مدار جذب خواسته ها قرار میگیرید

@name__land

مهمترین نکته در مدیتیشن بعد از دم و بازدم های عمیق و منظم. (توجه کنید دم ۵ ثانیه و بازدم ۸ ثانیه طول ...

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹