2777
2789
عنوان

اگر نتونم بخورم چی

189 بازدید | 19 پست

خواهشا گزارش نزنید 

من واقعا سوال دارم 

شوهرم میخواد .... 

هرچندوقت یه بار میگه منم میگه نه و دوست ندارم از گفتنش اذیت میشم 

دلم نمیخواد اذیت بشه ولی خب خودمم اذیت میشم دیگه 

شما چنین تجربه ای داشتید؟ 

چی کار کنم ؟

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم الان که تازه ماجرای خیانت تموم شده میگم پررو‌میشه بدتر که آقا شاهکار کنه بعدش من بیام تسلیمش بش ...

خیانت کرد تموم شد؟ برگشتید به زندگی عادی؟ از زگیل و ایدز و این چیزا نمیترسی؟

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

خیانتش در حد چت صمیمی غیر ضروری با همکار بود

نمیدونم من مجردم میگن اگه شوهرت رو دوست داشته باشی بدت نمیاد نمیدونم

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

نمیدونم من مجردم میگن اگه شوهرت رو دوست داشته باشی بدت نمیاد نمیدونم

دوستش دارم ولی این یه کارو بدم‌میاد 

جور دیگه همه جوره هواشو دارم راضیه از رابطه مون  ولی هرچندوقت یه بار میگه منم اعصابم خورد میشه

خالی یا با ک. ا ن د. م واقعا اذیت نمیشی؟؟

خالی

کاندوم متنفرم

ن راسش اذیتی ندارم خیلیم میل ندارما ب بعصی کارا تو رابطه

ولی خب انقدم وسواسی نیسم 

انجام میدم بدرک 

توام سعی کن کناربیای گاهیییی اوکی بدی 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
خالیکاندوم متنفرمن راسش اذیتی ندارم خیلیم میل ندارما ب بعصی کارا تو رابطهولی خب انقدم وسواسی نیسم ان ...

ممنون از نظرت 

از اپل اوکی بودی یا کم کم‌کنار اومدی 

اگر راهی هست بتونم اولین بارو‌ کنار بیام بگو ممنونم خوشبخت باشی

ممنون از نظرت از اپل اوکی بودی یا کم کم‌کنار اومدی اگر راهی هست بتونم اولین بارو‌ کنار بیام بگو ممنو ...

ببین

هیجکی ازاول اوکی نیس واقعا چون ی کاریه زیاد میلشو نداره ادم

ولی خب یبار سرسری انجام بده درحدی کم

بعد عادت میکنی

اگ خیلی سختتع چشتو ببند

و اینم بگم پاکیزگی اقا و خوش بو بودنش خیلی شرطهههه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
2810