2777
2789

دوستای قشنگم یه سوال دارم ازتون میخواستم ببینم رسم شما همین هست؟

مادر بزرگم آذر ماه پارسال از دنیا رفتن ؛ دو هفته دیگه سال ایشون هست ؛  پسر خاله مامانم میخوان بیان خواستگاری من ؛  آیا این کارشون درسته این همه وقت یکسال صبر کردن بعد از سال مادر بزرگم جلو بیان ؟ من یه شهر دیگه هستم ایشون یه شهر دیگه ! شما همچین رسمی تا به حال داشتین به نظرتون این کار درسته ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا درست نباشه؟ یکسال گذشته دیگه ما تو خانوادمون بعد چهلم اجازه میگیرن عروسی برگزار میکنن حتی

درسته عزیزم ماهم بعد چهلم اجازه میگیریم مثلا دور از جون خدانکرده مثلاااا خاله مادر ؛ دایی پدر و ...این مدل نسبت ها رو اره اما مثلا مادر بزرگ واقعا نمیدونستم چطور 

درسته عزیزم ماهم بعد چهلم اجازه میگیریم مثلا دور از جون خدانکرده مثلاااا خاله مادر ؛ دایی پدر و ...ا ...

خب احترام گذاشتن تا یکسال جلو نیومدن

البته من متوجه منظورتون نشدم

الان شما سوالتون اینه که زیادی لفتش دادن؟ یا هنوز زوده؟

الان مشکلت اینه ک چرا دیر اومدن یا هنوز زشته؟

نه گلم مشکلی ندارم چون معمولا گفتم خدا نکرده برای نسبت های دور تر بعد از چهلم اجازه میگیریم اما نسبت مثل مادر بزرگ انقدر نزدیک رسمش نمیدونستم کدوم درست غلط

نه گلم مشکلی ندارم چون معمولا گفتم خدا نکرده برای نسبت های دور تر بعد از چهلم اجازه میگیریم اما نسبت ...

ما پدر.. شوهرعمم مرده بود دقیق یادم نیست ولی هفتش گذشته بود 

بابام نذاشت بریم عروسی دوستم 😐

2810