2777
2789
عنوان

به پارتنرم گفتم گوشیتو بده

454 بازدید | 87 پست

گوشیم رو میخوام ببرم‌تعمیر بعد ایسون دوتا گوشی داره 

امروز گفت پس چجوری باهم حرف بزنیم من گفتم یکی از گوشی هاتو بده تا باهم حرف بزنیم

بعد‌گفت خب خودم جی کنم ، گفتم‌با اون یکی گوشیت سر کن تا من‌ گوشیمو‌ بگیرم

گفت اخه نمیشه گفتم‌چرا ، گفت خب یسری پیام ها دارم توش یسری حرفا هست خب نمیتونم وسیله شخصیه

گفتم الکی بهانه نیار بگو نمیدم‌گوشیم رو خسیس بازی درمیارم‌برا یه گوشی

من انتظار دارم ک گوشیش رو بهم یده

بهس گفتم خب تو ک میگی تموم زندگیم برا توعع الان نشون بده دیگ یه گوشی میخوای بدی نمیدی میگی نمیتونم درصورتی ک دوتا داری

ازش ناراحت شدم بعد چند سال نمیخواد رو منو بگیره گوشیش رو بده

بنظرم باید انتظارامو ازش داشته باشم   نمیدونم الان دیگ چ رفتارب در ادامه این حرفش داشته بتشم

وا چ انتظار بیخودی 

منم بودم‌نمی‌دادم چون واقعا شخصیه و ی سری پیام و.... تو گوشیش داره آدم ک درست نیست بده دست کسی 

ن ب این معنا ک چیز بدی توشه ن، کلا آدم ی حریم باید داشته باشه برا خودش

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چن ساله باهمین

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

چطور چند سال باهاشی ولی نمیدونی ک خسیسه یا ن؟

رو این مورد چون حرفش منطقیه نمیشه گفت خسیسه!! رو موارد دیگ باید فهمید 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وا چ انتظار بیخودی منم بودم‌نمی‌دادم چون واقعا شخصیه و ی سری پیام و.... تو گوشیش داره آدم ک درست نیس ...

درسته شخصیه این در مواقع عادیه

نه اینک گوشی خراب بشع بگی نمیتونم بدم ب جاش مبتونس بگه برات گوشی میخرم اگ نمبتونس بگع اینجور رفتار هم درست نیس

بذادش کنار وقتی یه گکشی بهت نمیده کمکت نکرد که حداقل خودش باهات در ارتباط باشه در اینده تو زندگی میر ...

میخام تا چند مدت‌کلا این گوشیمو خاموش‌کنم ، ک نتونه هیج ارتباطی باهام داشته باشه

هروقت دلش تنگ‌شد یکی تز گوشیش هاشو ببخشه

بستگی به نوع رابطتتون داره اگه درحد یه بیرون رفتن و چت و تلفن باهم دوستید یا جوری هست که تو هم نیازها اون برطرف میکنی و همه جوره پایه اشی اگه دومی باشه حق داری و یه جورایی مث همسرشی دیگه ولی اگه اولی اون حق داره من که بودم نمیدادم 

2810