2777
2789
عنوان

خانوما ی دقیقه بیاید

58 بازدید | 7 پست

من میخام ازدواج کنم تازه :) 

ی درخواستی ازتون دارم 

اگر نماز می‌خونید سر نماز هاتون دعام کنید ابروم حفظ بشه پیش شوهرم خوشبخت بشم‌تا آخر عمر 

اگرم نه همین الان دعام کن به جایی بر نمیخوره شاید خدا صدای شمارو بهتر از من شنید بهش بگید آبروم حفظ بشه از همه جهت باهاش خوشبخت بشم :) چون دوسش دارم نمیخام از دستش بدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دور سرت بگردم عروس خوشگلم از بنده های خدا بترس اونا ابرو میبرن و دلت با خدا قرص باشع ایشالا عاقبت بخ ...

مرسی که بهم انرژی میدی :) 

خداکنع آبروم همیشه حفظ باشه مخصوصا از این جور آدم ها ک کارشون لگد زدن ب زندگی مردمه

مرسی که بهم انرژی میدی :) خداکنع آبروم همیشه حفظ باشه مخصوصا از این جور آدم ها ک کارشون لگد زدن ب زن ...

اصلا نگران نباش خدا دهن کسی ک بخواد ابروی کسیو ببره میبنده.. ب زندگیت فک کن مراسماتت خریدات خونت وسایلت ب چیزای خوب فک کن

اصلا نگران نباش خدا دهن کسی ک بخواد ابروی کسیو ببره میبنده.. ب زندگیت فک کن مراسماتت خریدات خونت وسا ...

دعام کن جهیزیمم آماده بشه :) 

دست بالمون خالیه توکل ب خدا کردیم بلکم زودتر جور بشه 

دعام کن جهیزیمم آماده بشه :) دست بالمون خالیه توکل ب خدا کردیم بلکم زودتر جور بشه

همه چی درست میشه الان گرونیه همه دستشون خالیع ایشالا جهیزیتم کامل میشع من برات دعا میکنم خودتم دعا کن صلوات بفرس