2777
2789
عنوان

ی سوال اگ پدر یا کسی از خانواده تهدید ب مرگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 75 پست
وای دفیقاااامنم‌تحت تاثیر این‌حرفا بیخودی از خانوادم‌میترسیدم

من یک زمانی از بس اخبار خوندم دچار  پارانویا شدید شدم

بیرون که میرفتم از همه آدما میترسیدم بلایی سرم بیارن و اسید بپاشن روم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالته عزیزم ایناهمش بخاطر قانون کشور که میگه پدرفرزندبکشه قصاص نمیشه ماهم نزدیکان این قانون فهمید ...

دقیقا 🙂آخه چرا ما دخترا باید انقد عذاب بکشیم خیلی میترسم ی بلایی سرم بیارع

من یک زمانی از بس اخبار خوندم دچار پارانویا شدید شدمبیرون که میرفتم از همه آدما میترسیدم بلایی سرم ...

وای دقیقا

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

من یک زمانی از بس اخبار خوندم دچار پارانویا شدید شدمبیرون که میرفتم از همه آدما میترسیدم بلایی سرم ...

اهااا عزیزم 

من بابام رو راست تهدیدم ب مرگ می‌کنه میترسم

چرا مگع چیکار کردی میخاد تورو بکشه

من با بیست سال سن فقط ازم ی چت دیده تو گوشی اونم ی چت ساده همش تهدیدم می‌کنه آره تورو میکشم پسره رو میکشم همش بهم میگه تو پاک نیستی تو خرابی:) آخه من فقط چت کردم 

ملوس تو حس ششمی هستی؟ میشه بدون اینکه تاپیک هام رو بخونی بگی آیندم چطوریه

نبخدااا

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

چرا مگع چیکار کردی میخاد تورو بکشه

بعد طرف اومد خاستگاری بابام گفت نه و اینا ازم پرسید میخایش منم گفتم آره گفت من دیگ نمیخامت و. سرتو میبرم می‌کشمت میترسم بلایی سرم بیارع 

بقیه خانوادت کجا هستن؟ پدرها همیشه تهدید میکنن

آخه می‌دونی مامانم بیشتر شیرش می‌کنه  میگه اگه پسره و می‌گرفتی میزدی الان نمیومد خاستگاری یا چیزی اصلا طرز فکر خانواده م افتضاح

2810