2777
2789
عنوان

خدایا مشکلاتم را بگیر

29 بازدید | 6 پست

بچه ها چشم رو هم زدم میبینم بچم شده 20 سالش هر روز به امید یه روز بهتر زندگیمو سر کردم  نمیدونم این زندگی بهتر کی قراره بیاد خسته هستم هم جسمم خسته هست هم روحم از سر شب تا همین الان دارم فکر میکنم خدایا چی شد چطور گذر عمر رو نفهمیدم من به اندازه یک عمر دویدم به اندازه یک عمر تنها بودم به اندازه یک عمر تمام غم هامو تو دلم ریختم نزاشتم کسی بفهمه ولی الان به جایی رسیدم که فقط میتونم بگم تلاش کردم دوام بیارم طعم زندگی رو نچشیدم دلم به بودن همسرم هر چند بیمار خوش بود اون دلخوشیم هم پر کشید و رفت شبا با جای خالیش با لباساش خرف میزنم ولی امروز فرو ریختم چقدر به خودم دلخوشی بیخود بدم همیشه دلم که میگیرفت بهم میگفت مریمی کم نیاریا الان همه وجودم گوش شده تا این حرفو بهم بزنه اما نیست نمیگه رفته و قبول این واقعیت سخت ترین کار دنیا هست

اون 2 جفت چشم معصومی که با مظلومیت نگاهم میکنن منو سر پا نگه داشته و میگه مریمی کم نیار اما خودم چی دلم یه آرامش مطلق میخواد دوست دارم بخوابم فکر نداشته باشم آخر هفته داشته باشم دوست دارم صاحبکارم داد نزنه فریاد نزنه دوست دارم برم سر یه کاری که حداقل جمعه ها مال خودم باشم دوست دارم از چیزایی که دوست دارم براتون بگم ولی نمیخوام همه تاپیکام ناله و ناراحتی باشه آخر همه حرفام تو گوشم نجوا میکنه مریمی کم نیاریا

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

دنیای غریبیه.....مریمی کم نیاریا

از چشم دیگران به یه چشم بهم زدنی این روزا میگذره

یهو یه زمانی بخودت میای میبینی این روزا گذشته درسته پوستت کنده شده ولی اون روز میگی ههههههههییئیییی چه خوب شد گذشت خدایا ممنون که پشتم بودی 

دنیای غریبیه.....مریمی کم نیاریااز چشم دیگران به یه چشم بهم زدنی این روزا میگذرهیهو یه زمانی بخودت م ...

خدا کنه اون روز رو ببینم 

هممون ببینیم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.