2777
2789
یکی تاپیک زد النگو گرفتم طبق معمول ملکه های با کلاس انگلیس اومدن اه و پیف کردن. خب دوست نداری رد شو ...

دقیقاااا 

یکی همون اول بار گفته بود مگه هنوز ادمایی هستن که النگو دست کنن؟

خب حتما النگو های تو طلا فروشی واسه نمای مغازس

من لباس میخرم

من فقط خوراکی از طلا بدم میاد وقتی گوشام سوراخ کردن بچه بودم همس گوشوارمو درمیوردم اللنم سوراخش بسته شده از بس نمبندازم هرچیم طلا موقع عروسیم گرفتم ازشون گم شد بقیشم فروختم چرت و پرت گرفتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلیقه ایه ولی تو فرهنگ استان ما طلا مهمه موقع نامزدی.ازمایش خون.عقد و عروسی طلا باید بگیرن😍

طلا برای همه مهمه

ولی طلا فقط النگو نیست که هست؟

کلی سرویسای قشنگ هست

منظور بچه ها اینه

طلا برای همه مهمهولی طلا فقط النگو نیست که هست؟کلی سرویسای قشنگ هستمنظور بچه ها اینه

اهاا ن بابا...البته النگو و سرویس مهمه اینجا

اما خود من واقعا نمیتونم تحمل کنم چیزی رو دستام باشه حالا اگ مهمونیی چیزی باشه اوکیه وگرنه یه انگشتر یا حلقه ساده بنظرم اوکیه

ولی درکل طلا هرچی باشه برای سرمایه فوق العادست😍

و بچه ها ایتکه یگین مگه هنوز کسی هست از اینا بپوشه از اینا بخره یا فلان به معنای باکلاسی شما و بی  کلاسی بقیه نیست 

طرف پول داشته دوست داشته النگو بخره یا جواهر 

ادم با کلاس کسیه ک فخر فروشی نکنه و حرف بی جا نزنه و حسودی نکنه.... 

روبا دستش به انگور نمیرسه میگه ترشه هرکی نداره میگه خوشم نمیاد کی هست که دلش طلا نخواد

گربه‌نبود ک دستش به گوشت‌نمیرسید؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2810