2777
2789
عنوان

بیاید تو بیمارستانم برای سقط

430 بازدید | 62 پست

دلیلش حاملگی پوچ 5 هفته مونده بودم خونریزی هم داشتم اومدم بستری شدم بهم قرص واژینال و زیر زبانی دادن ساعت 8 شب از ساعت ده دارم ب خودم می‌پیچم از درد هر چند ثانیه درد عجیبی دارم دو س بارم لخته تیکه تیکه اومد چقدر طول میکشه تموم بشه دارم میمیرم از شکم درد

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه باردار نشو اینم میگذره تحمل کن ...منم دوشنبه شب با اب قوری سوختم بدجور هرروز میرم پانسمان پوستمو میکنن احساس مرگ میکنم بدجور اشفته ام

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

الهی بگردم‌ تحملش کن میگذره منم ۵ ماهه سقط کردم با دارو بستگی ب بدن هر آدمی متفاوته منم منتظر لخته و حتی کسیه آب و این چیزا ک همه میگفتن بودم اما تا لحظه اخر هیچی نیومد یهو‌کیسه ابم پوکید و بچه باهاش اومد 

کاش تا ۸هفته صبر میکردی ۶ هفته ب من گفتن پوچه ۹ هفته رفتم صدای قلبشو گوش دادم تازه لکه هم داشتم ولی گفتم اگ پوچ باشه خودش میوفته خونریزی و سقط میشه خواهرم مامابود البته ازونم راهنمایی گرفتم

I’m happy 😆 
دیگه باردار نشو اینم میگذره تحمل کن ...منم دوشنبه شب با اب قوری سوختم بدجور هرروز میرم پانسمان پوستم ...

دآرم میمیرم😭😭😭

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
الهی بگردم‌ تحملش کن میگذره منم ۵ ماهه سقط کردم با دارو بستگی ب بدن هر آدمی متفاوته منم منتظر لخته و ...

بابت تجربه تلختون متاسفم عزیزم..

چهره جنین رو دیدید؟

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
کاش تا ۸هفته صبر میکردی ۶ هفته ب من گفتن پوچه ۹ هفته رفتم صدای قلبشو گوش دادم تازه لکه هم داشتم ولی ...

من طبق سونوی اول الان 8 هفتمه دوبار سونو دادم سه جا دکتر رفتم تا بستری کردن ساک بارداریم جمع شده بود

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
دآرم میمیرم😭😭😭

ذکر بگو دردت اروم بشه ...چاره ای نیس باید تموم بشه انشاءالله فردا اینموقع تو خونت راحت خوابیدی

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
دیگه باردار نشو اینم میگذره تحمل کن ...منم دوشنبه شب با اب قوری سوختم بدجور هرروز میرم پانسمان پوستم ...

چرا باردار نشه مگه بارداری پوچ اخر راهه؟!منم بارداری پوچ داشتم حالا دوتا بچه دارم 

در مورد مشکلی که براتون به وجود اومده امیدوارم به زودی سلامتیتون برگرده

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
2810