2777
2789
عنوان

کادوی روز مادر مادرشوهرمو ازش پس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 66 پست

واییییی متاسفم .خداشاهده فروشنده پالم  آشغالی بهم دادروم نشد بهش پس بدم گفتم .چه ارزشی داره ...واییییییییی خیلی کارت زشت بود علاوه برزشت بودن این کارت باعث شد کل پل زندگیتوخراب کنی .یعنی ارزش نداشت .خدانصیب نکنه عروسی مثل شما ناراحت نشی .خواستم بدونی زشترین حرکتوزدی .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونم از سرش زیادی بودزنیکه برا عروسش ارزش قائل نیست

اگه بخای اینجوری ادامه بدی خیلی تو زندگیت اذیت میشی

نهایت دیگه هیچوقت براش هیچی نمیخریدی.. 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
چ خاری شدم دوست عزیز!؟وقتی ایشون هیچکاری نکرده برات جز شر

تو که متوجه نیستی چه کار بدی کردی خودت باید برسی به اون نقطه تا بفهمی چیشده با گفتن ما نمیشه...اصلا ادم نمیتونه به زبون بیاره چقد کارت بد بوده 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بخوام اینجا از کارای مادرشوهرم بگم میشینید برام گریه میکنید

پس به نوعی در و تخته هستین،جفت وجورین،خانم عزیز شماهم همچین مظلوم و ستمدیده نیستی واکنشت خیلی بدبوده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

اگه شوهرت مرد باشه تو رو سه طلاقه میکنه والا بخدا....من جای شوهرتم بود تورو یه ثانبه هم تو خونم نگه نمیداشتم تا عمرداشتمم ازدواج نمیکردم یعنی تا این حد بد کردی...

خار نشدم اون خار شد

نظرت محترمه منتها از دیدگاه خودت،الان یه جمعی دارن میگن کارت زشت بوده باز حرف خودتو میزنی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
کجای کاری شوهرشم پشتش بوده😁

براهمین این جرات کرده همچین کاری بکنه اگه اون واقعا پسرخوبی بود ومرد بود زنش جرات نمیکرد ....همیشه مردا هستن سیاست ندارن مادر رو جای خودش نگه دارن زن هم جای خودش ....همچین پسری ادم نداشته باشه خیلی بهتره متاسفم بازم به اون مادر بدبخت

خار نشدم اون خار شد

تو رو شوهرت به این روز انداخته ....پسره نمک نشناس...اگه اون مرد بود وپسر خوب تو الان اینجور نمیشدی گناه اصلی گردن اونه بعد تو...

والا بخدا من اگرمادرت بودم این موضوع را می‌فهمیدم مو رو سرت نمیذاشتم

2810