2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 44540 بازدید | 531 پست
عزیزم الان جدیدترین سبک النگو همین داریوشه فک کنم اینا که میگن زشته زمخته احتمالأ از شهرای شمال بال ...

عزیزم ماجنوبیم دیکه اغلب جوونای هری نمیپوشیم اما خیلی هم خوبه ک داشته باشی ب دستشم خییییلی میومد

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر بالاخره این مدل یکی پسندیده که ساخته ، یه نفر خوشش آمده که آورده تو مغازه اش انقدر خواهان داشته که هنوز تو مغازه هست و دارن از این مدل می فروشند. 

مهم اینه که تو با دیدنش ذوق کنی و حس خوب بگیری نظر دیگران آنقدرها مهم نیست ، از الانم یاد بگیر تو زندگی مشترک خیلی ها ممکنه در مورد سلیقه و یا تصمیمات زندگیت نظر بدن ولی تو باید راه خودت بری.

تو دستت هم دیدم به نظرم به دستت آمده و خوشگله آن شالله به دل خوش و به شادی بپوشی و استفاده کنی! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
2810