2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6453 بازدید | 202 پست
اتفاقا النگوهات خیلی خوشگل و خاشن من تاحالا این مدلی ندیده بودم مبارکت باشه بسلامت بپوشیبعضیا خیلی ف ...

مرسی عزیز دلم بهترینها سهم دل مهربونت

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

عزیزم من برا همه از خدا بیشتر و بهتر از اینارو میخام انشاله همه بیشتر از اینو داشته باشن 😍خودم تا ا ...

به سلیقه ی خودت احترام بذار دوست داشتی چند جا هم گشتی اینا رو پسندی دیگه سلیقه ی کسی مهم نباشه برات شاید اونایی که میگن دوست ندارن یه مدلی انتخاب کنم که شما نپسندی دلیل نمیشه زشت باشه سلیقتون نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلیقه ی خودت احترام بذار دوست داشتی چند جا هم گشتی اینا رو پسندی دیگه سلیقه ی کسی مهم نباشه برات ...

عزیزم شاید اینجوری زشت افتادن ولی مینا کاریه من النگو دوس نداشتم و سفید و ظریف میپسندم اما وقتی گفتن زرد بگیر من اومدم اینو گرفتم و البته بخاطر وزنشم بود اما خب دوستشون دارم چرا دروغ بگم زنا عاشق‌ طلاعن زشت و قشنگ مهم نیست 🥲❤️

قشنگه مبارکت باشه ایشالا سفید بخت بشی چشم حسوداتم کور🧿🧿🧿 ب حرف کسی اهمیت نده تو باید راضی باشی

ممنونم انشالله دعات برگرده ب زندگی خودت😍💋

اینجا رسمه و بیشتر حرف خواهر نامزدمم سر همین بود ک کسی باور نمیکنه اینا طلاست و میگن ما برات نخریدیم ...

چند شد

چقد شوهرت پولدااااره

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
تیغ زن چیه پس انداز زندگیمه

عزیزم خیلی زیباست ب دستای قشنگتم اومده 

خیلی کار خوبی کردی ک بعنوان پس انداز زندگیت خریدسنگین کردی.. مبارکت باشه

ماهم جنوبیم بیشتر النگوهای عربی و پولدارترا خارجی میناکاری میپوشن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
عزیزم خیلی زیباست ب دستای قشنگتم اومده خیلی کار خوبی کردی ک بعنوان پس انداز زندگیت خریدسنگین کردی.. ...

مرسی عزیز دلم ممنونم از نظر قشنگت منم عاشق النگو رنگی هستم مخصوصا سورمه ای اما گیرم نیومد عاشق طلاهای جنوبی ام

2810