2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9674 بازدید | 215 پست
اوکی

الماس چند گرم بیشتر نیست میلیارد ها میارزه 

برلیان چند صد برابر طلا میارزه 

ولی وقتی میگید النگو خز جبهه دارید 

اوکی پولدارترین آدم ها النگو میندازن از ناف تا قاف

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی یکی از کاربرا میگفت تو خیابون‌شلوغ گردنبند شوهرشو از تو گردنش قاپیدن

خب گردنبند مردا ضایع است 

من گردبندی که میندازم زیر لباسم و یا شال و روسریم جلوش مشخص نیست که

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
همین که برات انقدر طلا خریدن خداروشکر شکلش مهم نیستکدوم شهر هستید که با این گرونی بازم اینطوری رسم ط ...

شیرازیم گلم ابجیمم همش تو ذوقم میزنم ولی میگم خداروشکر ک میگیرن زشت و قشنگش مهم نیست مهم اینه طلاست و ب درد آینده زندگیم میخوره 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

کلا خز شدن النگو با گرون شدن طلا رابطه مستقیم داره 😅اگه راست میگن خزه خب بخرن نندازن بزارن توخونه س ...

وقتی میتونی یچیز حوشگل و قشنگ بخری و با عشق استفاده کنی چرا النگو به درد نخور زست بگیری بندازی تو خونه

همونو یه سرویس سنگین بردار هم سرمایت باشه هم عشق کمی باهاش

حالا ایشون که رسم دارن هیچی

من خودم تیفانی و کارتیر و ونکلیف میپسندم خیلی دخترونه ان هم برام سرمایه شده هم عشق میکنم نگاش میکنم حتی

قول دادن بگیرن برام ولی فقط قول 😂🥲

ایشالا بگیرن عزیزم ولی طلا به درد همین چیزا میخوره که هی ماشین عوض کنی یاخونه رو

خوشگل خوش شانس که میگن تویی

خوشبخت بشی

برات بریز بپاش میکنن دور برنداری براشون

قدر بدون و احترامشونو داشته باش بعدا پشیمون نشن ازینکه برات خرج کردن

من زیاد دیدم دورو برم که برا عروسشون خرج کردن عروسشو جوگیر شده بلا نسبتتون فک کرده چه پخیه ریده توی کاسه و کوزه و همشون پشیمون شدن ازینکه حرمت عروسو داشتن.

والا خیلی کم اینجوری بریز بپاش میکنن اگر یبار چیزی هم بهت گفتن با احترام جوابشونو بده بخاطرِ این کارایی که برات کردن.

ما هیچی برامون نکردن باز حرمتشونو داریم.

ایشالا حرفام بره توی گوشِت

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
عزیزم این از ذوق گذشته توی این چند روز انقدر این النگو هارو کرده تو چشممون که نگوبابا ماکه حسود نیست ...

دقیقا این کاربر همینطوریه

تو هرتاپیک و پستی که من ایشونو دیدم داره از شغل ودرامد و طلاهاش میگه اخرشم میگه قصدم پز نیست😐

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
2810