2777
2789
عنوان

بچهااا بیاید نظر بدیدد چ کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 91 پست
نه بایااین هفته ۹ ادر مثلا شده جمعه سیاه ، جمعه ایی ک قیمتا شکسته میشهچرت و پرتاسباب خالی کردن جیب م ...

عاااا گرفدم 

ندیدم این پیجا رو که

هر چند من خرید آنلاین نمیکنم

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

ممنون

یه سوال بهرام کراشته؟

به نام خدایی که بهرام را آفریدو میگم😁😂 بعد یه لحظه فکر کردم دیدم کراش منو اصلا خدا نیافریده😂😂💔

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاااا گرفدم ندیدم این پیجا رو کههر چند من خرید آنلاین نمیکنم

یسری ها میزارن

دیجی کالا هم برو

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

یه سوال بهرام کراشته؟به نام خدایی که بهرام را آفریدو میگم😁😂 بعد یه لحظه فکر کردم دیدم کراش منو اصل ...

نه بابا کراش چیه😂😂😂همش چرت و پرت مینویسم فقط تو سایت اینارو میگم😂😂

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

آره جون خودت🗿😂

😂😂😂😂بابا من خودم پارتنرر دارمم قربونم بشه🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂بابا من خودم پارتنرر دارمم قربونم بشه🤣🤣🤣🤣

پناه بر گاد، پارتنرت میدونه عاشق بهرامی؟🤏🏻🗿

⁦⁦(⁠ʃ⁠ƪ⁠^³^⁠)⁩😂😂

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
پناه بر گاد، پارتنرت میدونه عاشق بهرامی؟🤏🏻🗿⁦⁦(⁠ʃ⁠ƪ⁠^³^⁠)⁩😂😂

نه‌بابااا

دارم‌از فردا بگه برو با بهرام‌جونت🤣🤣🤣🤣

این که خیلی خفنههههی سری کالاهاش ۸۰ و ۹۰ درصدی تخفیف میذارن مفت میشههه

دیجی کالا گزاشته بوددد

حیف ک از دی جی کالا خوشم‌نمیاد و پولم‌ته کشیده

من گوشیمو از دی جی کالا خریدم شاید باورت نشه اما خیلی راضیم

جدیییییی

من یه مانتو سفارش ندادم‌اینترنتی گفتم تا دست نزنم‌نبینم‌عمرا بخرم

یعد گوشییییی عمرااااا

جدییییییمن یه مانتو سفارش ندادم‌اینترنتی گفتم تا دست نزنم‌نبینم‌عمرا بخرمیعد گوشییییی عمرااااا

بخدا عالیهههه

یعنی کیف میکنم

الانم شده ۱۵ تومن😂🌚

نه مانتو فرق داره من خودمم لباس آنلاین سفارش نمیدم چون ممکنه سایزم نباشه ولی ی بار ی ریسک کردم و گوشی خریدم لعنتی عالیه😂

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

2810