2777
2789
عنوان

وابستگی

108 بازدید | 11 پست

خانما من تازگیا دو سه ماهه با یه پسری صحبت میکنم که با نمکه میخندونتم ولی رابطه ای بین ما نیست

حتی تا الان رفتاری نکردم که وایب اینو بده که وابسته ی اون شخص شدم و حتی ۹۰ درصد تماسا و پیاما از جانب ایشونه نه من

فقط عادی حرف میزنیم

الان چندبار بی دلیل و بی ربط کاملا جدی میپرسه وابستم شدی؟و من هربار جوری که جدی نگرفتم میگم نه

یکی این که به نظرتون منظورش چیه چرا این سوال میپزسه و اگه بار دیگه این سوالو پرسید من چی جواب بدم به تظرتون چون این سوال کلافم میکنه

یکم راهنماییم کنید یکمم غیبت کنیم😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچس احتمالا... دفعه ی دیگه بگو چطور مگه؟! باید وابسته ات بشم؟؟ تو اینجوری دوس داری؟!

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
حالاواقعاوابستش شدی ؟؟درجواب بگوتوچی وابسته من شدی ؟؟

نه بابا اون یه هفته ام زنگ نزنه من زنگ نمیزنم😂

اتفاقا همین کارو کردم اونم مثل من گفت نه و دوباره پنج بار دیگه این سوال پرسید😂

ب پسر جماعت رو بدی سوارت میشه ب خودت میای تو دلی داری بش رو ننه بی تفاوت باش حوصله داری خودتو درگیر ...

ببین دقییییییقا

تا رو نمیدی از هر کاری دریغ نمیکنن کافیه فقط رو بدی سوارت میشن😂