بعد عمل استخون دماغ چقدر استحکام داره ؟ با ضربه کدجیک میشکنه ؟ شما فرض کنید من طبیعی بخوام عمل کنم و بگم زیاد قوس نده و صاف باشه کلا زیاد برنداره از دماغم
از ۱۰۰ درصد بگید بعد عمل چن درصد استحکام داره بینی؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صددرصد این حرفا چیه من با این دماغ کشتی میگیرم با شوهرم😐😂مگه دماغ پلاستیکی مث توپه مال من
عزیزم من هنوز عمل نکردم یه ضربه کوچیک دید بعدش یه کم استخونش تغییر شکل داد اولین روزام یه کم سردرد گرفتم اصلا انتظار نداشتم از دماغ طبیعی فک کن عمل کنی چی میشه
عزیزم من هنوز عمل نکردم یه ضربه کوچیک دید بعدش یه کم استخونش تغییر شکل داد اولین روزام یه کم سردرد گ ...
هرکاری میکنه غضروف مصنوعی نزاره الان ما اکثر اطرافیانم عملین اونا حالت عادیم میگن ای وای دماغم افتاد فلان مال من ماشالا انداره سه دماغ دیگه خودش استخون داشت همون استفاده کرد توپم تکونش نمیده 😁😎
سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻
یس والا این روشایی که گفتی نمیشناسم چون از وقتی عمل کردم خودم دیگه از فازش دراومدم منم زیاد تحقیق کردم و الان حالا تعریف نباشه بدون استثنا حتی خارج از کشورم اسم دکترم پرسیدن با اینکه خودم گفتم طبیعی معمولی و حس میکنم خیلی طبیعی معمولی ولی ظاهرا به چشم ملت قشنگه نمیدونم خداروشکر 😂😁توام نمونه کارای دکترت ببین ببین تو دماغی نشدن کاراش اوکیه وگرنه روش فلان من قدیمی ترین روشم بود اولین دکترم بود درجا رفتم پیشش مث عقده ایا وقت داد بهم جو زده شدم😌😎
سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻