2777
2789

سلام عزیزان دلم اول بگم قبلاً یک اکانت داشتم که به لطف یک سری دوستان تعلیق شد تازه وارد نیستم

حالا از خودم بگم من تو سن کم ازدواج کردم از اولش کلی مشکل داشتم درسم که به اون خوبی بود مجبور به ترک تحصیل شدم تو ۱۶ سالگی یک بچه سقط کردم بعد اون افسردگی شدید گرفتم اما بر خلاف اون حالم هیچکس درکم نکرد بعد اون پنه ماه بعد دوباره باردار شدم افسردگیم بدتر و بدتر شد کلا شوهرم ازم دور شد بیشتر از قبل اذیتم کرد من حاملگی خیلی بدی داشتم به جای حمایت شوهرم فقط حرف شنیدم که ناز میکنی و از این قبیل حرفا بلاخره با کلی سختی پنج روز اول ماه نهم خاملگیم سزارین شدم بعد زایمان دخترم یکم بهم امید داد یکم بهتر شدم ولی شوهرم روز به روز بدتر شدم تا روز تولد ۱۸ سالگیم اینقدر اون شب گریه کردم تا سر حد مرگ می خواستم خودکشی کنم ولی با دیدن دخترم گفتم باید زنده بمونم فقط به خاطر بچم بعد اون به خودم اومدم گفتم برای چی برای مردی که مرده زنده تو براش مهم نیست فرداش رفتم مدرسه ثبت نام کردم درسم شروع کردم چند ماه بعدش با کلی گریه خواهش منت شوهرم راضی کردم برم کلاس آرایشگری وقتی کلاسم شروع شد همش مسخرم کرد گفت تو نمی تونی ولی من قوی تر ادامه دادم شکر خدا بعد دوماه رفتم تو یک سالن کوچیک سر کار بازم مسخرم میکرد کل هنرت اینه اینقدر تلاش کردم تا بلاخره شد امشب یا یک سالن حرفه ای قرار داد بستم می خوام بهت بگم دوست عزیزم خواهر قشنگم شاید الان مسخره بشی شاید منت سرت باشه ولی تو قوی تر ادامه بده بلاخره میرسه روزی که مورد احترام همه بشی همه اونایی که مسخرت میکردن حسرت یه ثانیه جای تو باشن بخورن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبخت باشید ❤️ رفتار هسرتون با شما هم تغییر کرده؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
بازم میگه نمیتونی ولی من نام امید نمیشم

حسودن . موفق باشی دلبندم🙌

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
عزیزم به خودت بیا هیچ چیز و هیچ کس ارزش اینو ندارن که بخواهی براش ناراحت بشی از هر سختی یک پله برای ...

به خودت بیا که گفتی خیلی به دلم مشست و نشستم برای فردام فکر کردم که حتما یک قدم به سمت جلو برم امیدوارم فردا کلی اتفاق های قشنگ و عالی که فکرشون رو نمیکردی برات اتفاق بیوفته ممنون بابت حرفای قشنگت

به خودت بیا که گفتی خیلی به دلم مشست و نشستم برای فردام فکر کردم که حتما یک قدم به سمت جلو برم امیدو ...

انشاالله که موفق تر از همیشه پیش بری وقتی حرف از قدم برداشتن به سمت خوشبختی میشه منظور بر این نیست یک کار فوق‌العاده سخت یا سنگین انجام بدی برای شروع مثلا همین که سعی کنی خودت بیشتر از قبل دوست داشته باشی یعنی استارت موفقیت زدی انشاالله که روز های آینده روز های سرنوشت ساز زندگیت باشه قشنگم

انشاالله که موفق تر از همیشه پیش بری وقتی حرف از قدم برداشتن به سمت خوشبختی میشه منظور بر این نیست ی ...

ممنون عزیز دلم همچنین برای شما و دخترگلت حتما افتخار میکنه که مادر پرتلاشی داره

2810