انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چ عالیخوشبحالتون ما اگ بخوایم بگیریم شام ندیم حرف در میارن انگار مسابقست کلا بعد ما چون نامزدم پشتوا ...
اره ما اصلا شام رسمون نیس واسه جشن عقد .
بعضیا عصر میگرین بعضیا هم اخرشب مثلا 9تا 11
تازه تو کارت دعوتم مینویسن ب صرف میوه شیرینی😅
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..
نامزدم کلا تاالان هرچی ک داره از خودش داره و تو شرکت کار میکنه بعد واممون هم ک الانا نیست دستمون چون ...
ببین اگه تو فامیلتون رسم دارید که شام بدید بنظر من نمیخاد جشن عقد بگیری .چون اگه بخاید شام بدید هزینش خیلی زیاد میشه .
یه مراسم عقد مختصر .تو خونه یا تو سالن بگیرر .
لباس عروسم بپوش .اتلیه هم برو .
انشالله جشن عروسی را مصل بگیرید
قبلنا سمت ما اگه عقد به صرف میوه و شیرینی بوود دیگه مهمونا کادو نمیدادن... فقط شاباش میدن موقع رقص😁
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇