2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه با مادرش زندگی کنید قبول میکنید❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 56 پست
برادرشوهرم جوونه و مجرد هست باهاشون

پ ول کن اصلااااا نرو خودت عذاب میکشی اینجور زندگیتم بهم میخوره دوری و دوستی متاسفانه من الان باهاشون تو یه ساختمونم و دارم عذاااااااب میکشم هرروزم دعواست ارامش نداریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خودت بهتر میدونی ولینمیتونی ارتباطتونو محدود کنید؟ که کمتر اذیت بشیو واسه هرچیزی یه حدی تعیین کنی ...

اره ولی تنها نیستن به برادرشوهر جوون دارم .

یکی دیگه هم هست ولی اون ایران زندگی نمیکنه

دوسال تو ساختمونشون بودم شوهرم درامد خوب داشت ولی خیالش راحت بود فکر مبکرد تا ابد خونه ی پدرش میمونه ...

اگه اخلاقش اینجوریه و میدونی برید دیگه درنمیاید بهتره نرید

ولی اگه بزاره تو به جاش پس انداز کنی هم خوبه 

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه که نیست از الان جدی باهاش حرف بزن این کارا چیه حرف یه خونه نباید از اون خونه بیرون بره

یه روزم تو یه دعوای الکی انقدر سر و صدا کرد خانوادش اومدن برا دخالت باباشو گفت زنگ بزن بیان زنمو ببرن منم تو شهر غریب ده شب میگفت از خونه برو همه جا هم با افتخار گفتن ما از عروسمون خوشمون نیومد بهش گفتیم برو من حالا چجوری برگردم به اون خونه برگردم خاک برسرمه

اره ولی تنها نیستن به برادرشوهر جوون دارم .یکی دیگه هم هست ولی اون ایران زندگی نمیکنه

گلم خدا خودش یجوری حالتو خوب کنه فقط اینو بدون ک من سه سال جنگیدم تا فقط تونستم جای خواب خودمو جدا کنم از خواهر شوهرم ولی شکر خدا الان یه سال شوهرم فهمیده هر کس جایگاه خودشو داره وفهمید ک من بخاطرش چقد عذاب کشیدم فقط باید سیا ست داشته باشی اگ موندی من هیچوقت میونمو باشوهرم بهم نزدم چون علاوه براین خواهرش ک با ماست سه تا خواهر شوهر متاهل دارم ک منتظر فرصتن ک من دعوام بشه شوهرمو پر کنن

یه روزم تو یه دعوای الکی انقدر سر و صدا کرد خانوادش اومدن برا دخالت باباشو گفت زنگ بزن بیان زنمو ببر ...

واییی اصلا اونموقع باید میرفتی دیگه برنمیگشتی 😑

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

رفتم خب سه ماه خونه ی پدرم بودم

اصلا یه جورین کلا

نه نگفتن که من نگهداذم میگم اگه برگزدم تو ساختمونشون از قبلا بدتر میشه چون قبلا هم کلا خونه ی من بود

بله صدرصد همین میشه 

شبا میاد وسط شما میخوابه حالا ببین کی گفتم

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

شوهر ندارم ولی با یکی تو رابطه ام بهش گفتم زمانی که ازدواج کنیم هرچقدم بگی مامانت خوبه فلان من باهاش تو یه خونه زندگی نمیکنم اصلا بنظرم چیز عاقلانه ای نیست دوری و دوستی این چه مسخره بازیه با خانواده زندگی کردن