2777
2789
عنوان

چهارتا تا ورق😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 30 پست
بترسونش تهدیدش کن بفرستش کمپاگ نرفت خب خودتو نجات بده مگ چند بار زندگی میکنی

ینی ممکن نیس فقط برا تاخیر میخورده البته از اولش تاحالا اندازه این قدی که خورده ما رابطه نداشتیم😞فقط دارم خودمو گول میرنم ینی

میشه برا سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنین عشقا الهی خدا دامن همه منتظرارو سبزکنه
چرا تست منفی شد پس

ی تیکه کاربن بذاری دهنت تست منفیه قرص ال دی با هندونه بکوبی تستت منفیه کلی راه هست ببین خواهر معتاد قسم نداره من دیگ با شغل مادرمو زنداییم دارم باهاشون زندگی میکنم وابسته ب هرچی باشی اعتیاده تو بگو استامینوفن کدیین بعدم کلی روش برای تاخیریهست چرا متادون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی ممکن نیس فقط برا تاخیر میخورده البته از اولش تاحالا اندازه این قدی که خورده ما رابطه نداشتیم😞فق ...

وقتی برا تاخیری خورده ولی باتو رابطه نداشته ینی چی کسی دیگرو ک جز تو ندارع پس اعتیاد دارع

ی تیکه کاربن بذاری دهنت تست منفیه قرص ال دی با هندونه بکوبی تستت منفیه کلی راه هست ببین خواهر معتاد ...

میل جنسیش هم کمه خیلی اما چندباریش خیلی طولانی یه قرص مفنامیک اسید خورد قبلش همش ولش نکردم چیز دیگه بخوره 

میشه برا سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنین عشقا الهی خدا دامن همه منتظرارو سبزکنه
وقتی برا تاخیری خورده ولی باتو رابطه نداشته ینی چی کسی دیگرو ک جز تو ندارع پس اعتیاد دارع

اره نداره من خیلی بدبخت بودم همیشه تازه یکم خوشال بودم باز زندگیم نابوذ شد دارم دیوونه میشم ابجی

میل جنسیش هم کمه خیلی اما چندباریش خیلی طولانی یه قرص مفنامیک اسید خورد قبلش همش ولش نکردم چیز دیگه ...

چی بگم عزیزم خدا کمکت کنه بفرست بره کمپ تهدیدش کن بگو طلاق میگیرم بترسونش تا ترک کنه اگ دوست داشته باشه از جونشم میگذره

اره نداره من خیلی بدبخت بودم همیشه تازه یکم خوشال بودم باز زندگیم نابوذ شد دارم دیوونه میشم ابجی

نه اصلا غصه نخور خدا کریمه همه مشکل داریم دلتو با خدا قرص کن دردت بجونم اینجوری نگو دعا کن همه چی درست میشه همیشه ن سختی پایداره ن خوشی بعد هرکذومش یچی هست

تست های مخصوص هست که مراکز زیادی تخصصشونه بچو تست بده

اگر یهویی ببرمش تست ازمایش خون اونجا جواب میدن؟ بهش گفتم من یهویی بازم ازت تست میگیرم گفت بگیر

این رو هم در نظر بگیر که بنده ی خدا شاید اصلا معتاد نیست و داری قضاوت میکنی پس رفتار تند نشون نده که ...

خیلی دلم میخواد همچی دورغ باشه خواب باشه من همیشه سختی کشیدم تازه یکن از افسردگی دراومده بودم اخه باخودم فک میکنم متادون۴۰اگرم ۲۰بود یچیزی اینهمه خورده

بزن سیم آخر با گریه ازش بخوا ترک کنه این صحنه ها پشت هم یادش میاد شاید راهشو صاف کرد

سریع دویید کارخونه رو انجام داد منو بوس کرد و هزارتا حرف که من تورو با ذنیا عوض نمیکنم همش میدونم میخاست خرم کنه میخام ببرمش آزمایش نمیدونم چطورببرمش که نفهمه

اگر یهویی ببرمش تست ازمایش خون اونجا جواب میدن؟ بهش گفتم من یهویی بازم ازت تست میگیرم گفت بگیر

اره عزیزم سریع اماده میکنن ولی قبلش حتما به مرکز زنگ بزن که اتفاق غیرقابل پیش بینی نیوفته و بهونه دست شوهرت بدی

2810