2777
2789

خانما من تو بازی آنلاین که صداها میاد عاشق یه پسره شدم،بعد منی که انقدر مغرور و با حیا بودم یه روز دیوونه شدم رفتم تو پی وی بهش اعتراف کردم و یه حرفای آبروبری هم راجب حسادت به یه دختر دیگه که تحویلش گرفت زدم ،اونم در کمال ادب پسم زد گفت من فقط باهات شوخی کردم نگفتم که بهت علاقه دارم،چقد بچگونه رفتار‌میکنی،

خانما من واسه اولین بار تو زندگیم خواستم به یه پسر اعتراف کنم ببینم چه واکنشی نشون میده،هم خواستم یه بهانه ی قوی برای ترک اون بازی که بهش معتاد شده بودم پیدا کنم ولی کاش اینکارو نمیکردم،

الان حس میکنم غرور و حیا و آبرو و کرامت زنانمو از دست دادم،حس میکنم هیچی برام نمونده،😭 درسته اونجا مجازیه ولی اون آدم که واقعیه،

تازه به قدری عقلمو از دست داده بودم که یک هفته بعد رفتم تو گروه چت بازی که اون عضو بود و رفتم پی ویش که بیا بازی کن،بعد اونم هی میگفت دخترم دخترم، فکر اینکه چقدر از نظرش قابل ترحم اومدم داره دیوونم میکنه😔😭،

من هرگز همچین دختری نبودم ،همه ی اطرافیان به من میگن چقدر مغروری، من خیلی با حیا بودم، چه مرگم شد چرا اینقدر بدبخت و قابل ترحم شدم،

با ۲۷ سال سن چرا عین احمقا رفتار کردم،

حس میکنم شخصیتمو از دست دادم 😞😭😭😭

آدم بعضی چیزا رو هیچوقت نباید امتحان کنه

کی میدونه آدما چیا میکشن،کمی با هم‌ مهربان تر باشیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو سرزنش کن

گذشت رفت

طبیعیه حس شکستن غرورتو داشته باشی ولی زمان ک بگذره کاملا فراموش میکنی

ب هرحال تو شانستو توی عشق امتحان کردی، و بیانش کردی، آدم یا ج مثبت میگیره یا منفی

دیگ ب هیچ‌پسری ابراز علاقه نکن بذار اون بیاد جلو

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
2810