2777
2789
عنوان

مردی که واسه مادر زنش پنجاه میلیون بده برای تولدش وقتی خودش مستاجره

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیز خورش نکرده یا اینم خیلی از زنش راضی اینجوری از مادر زنش تشکر کرده به خاطر همچین زنی تحویلش داده ...

نه میدونی مواد غذای به گفته خودش میخره مادرزنش برمیداره هم واسه خودشون میپزه هم واسه اینا بعد زنش منت میزاره مادرم زحمت مارو میکشه میوه میخره به اونام میخره و زنش بچه داری میکنه اکثرا نمیتونه غذا خودش بپزه ماددزنشم وضع مالی خوبی دارن ولی خیلی خسیسن

ولی فضول اینا نگید که خودش میاد میگه بهمون چکارا کرده بعدم فقط واسم جالبه گفتم نظر شمارو بدونم

داماد خالم همیشه روز مادر واسه خالم طلا میگیره یبارم گوشی خوب گرفت براش ولی خب اون پولداره خیلی

داماد خالم همیشه روز مادر واسه خالم طلا میگیره یبارم گوشی خوب گرفت براش ولی خب اون پولداره خیلی

نه این خودش مستاجره هر ماه به باباش میگه پول کم دارم بهم کمک کن خرج نمیتونم برسم باباشم بازنشسته وقتی فهمید طلا گرفته دیگه نمیده میگه واسه اون یکی بچه هام که نیاز دارن میدم

نه میدونی مواد غذای به گفته خودش میخره مادرزنش برمیداره هم واسه خودشون میپزه هم واسه اینا بعد زنش من ...

پس زنه اینجوری منت سرش میزاره که مامانش پول خرج میکنه زحمت میکشه اینم خواسته اینجوری تلافی کنه نمیدونه خونشو خراب میکنه با این پول دادناش 

پس زنه اینجوری منت سرش میزاره که مامانش پول خرج میکنه زحمت میکشه اینم خواسته اینجوری تلافی کنه نمیدو ...

ی طلا اب شده داشته واسه پس انداز هی زنش گف اونه بده من اخرش اونو طلا نو کرد واسه مامانش داد

اره گفته موز میخره واسه مادرزنش اکثرا از بیرون غذا سفارش میده واسه اوناهم اون یکی پسرم میدم که بچه د ...

آخه باباها تا کی باید بچه هاشونو ساپورت کنن خودشون پیری و مریضی دارن بچه ها دیگه بعد ازدواج نباید سربار باشن 

آخه باباها تا کی باید بچه هاشونو ساپورت کنن خودشون پیری و مریضی دارن بچه ها دیگه بعد ازدواج نباید سر ...

بابای منم هر ماه دوتومن بهم میده با اینکه ازدواج کردم ولی من خرج خودم میکنم از شوهرمم زیاد پول میگیرم خرج لباس کفش ارایش میکنم

2810