حالتون از این روتین بهم نمیخوره؟ بخوابین پاشین بخوابین پاشین
حالا خب اصلا این وسط من میگم چ حوصله ای دارن صبح ها میرن سرکار بعد میان میخوابن باز میرن
واقعا خیلی مزخرفههههه
مخصوصا وقتی تو زندگیمون ن مسافرتی داریم ن چیزی
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دو تا بچه شیر به شیر دارم تو یه شهر غریب تنهام هیچ کس اینجا ندارم شوهرمم صبح تا شب سرکاره دقیقا هر روز تو یه ساعت مشخص صبحونه میخوریم یه ساعت مشخص ناهار و ....همین طوری کارای کاملا تکراری و رسیدگی به بچه ها....شیر بده شیر خشک بده ببر بشور پوشک کن به اونیکی غذا بده میوه بده ......نه میشه با این دو تا مسافرت رفت الان چون سرده و اینا هم پوشکی هستن نه میشه حتی یه خیابون دراومد ماشینمونم فروختیم ببین دیگه الان من تو چه شرایطی هستم خیلی سخته واقعا همش دارم کم میارم روحیه م صفر شده ااصلا اگه شرایط ماشین و بچه ها هم اوکی بود شرایط مالی اجازه سفر نمیده......خلاصه خدا کمکنو کنه که بد وضعی شده
مسافرتم بریم که چی وقتی غم از درون باهاته فرقی نداره کجایی
برا من کار کردن خوابیدن بلند شدن خیلی بی معنی شدهههه
غم چی داری تو؟
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
ممنونم همش میگم کی اینا ۴ ساله و ۵ ساله میشن یکم عاقل بشن یکم خودشونو پیدا کنن عصرا باهاشون دربیام بیرون یا شبا ۴ تایی با هم بریم بیرون اوووووو خیلی مونده